Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου σήμερα
Showbiz

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου σήμερα

Όλα τον θυμίζουν μόλις την κοιτάς! Τα μάτια της, το χαμόγελό της... Τα χαρακτηριστικά της Ζένιας Μπονάτσου είναι τόσο ίδια με εκείνα του πατέρα της, τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο που πραγματικά τα χάνει κανείς.


Το θέμα είναι όμως ότι η μικρή Ζένια, μεγάλωσε και είναι φυσικά κούκλα, όπως η λαμπερή γιαγιά της και η όμορφη μητέρα της... Είναι ήδη 14 χρονών και φυσικά η 'όμορφη' της τάξης της.

Η Ζένια Μπονάτσου ζει τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, παρόλο που κρύβει μέσα της μία μεγάλη καλλιτεχνική φλέβα. Είτε έχει πάρει από τον πατέρα της, τον αξέχαστο αιώνιο έφηβο Βλάσση Μπονάτσο, είτε από τη λαμπερή γιαγιά της, η Ζένια σίγουρα στο μέλλον θα μας καταπλήξει με τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Προς το παρόν, στον ελεύθερο χρόνο της ακολουθεί τη γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μαθαίνοντας σιγά σιγά τα μυστικά της δουλειάς.

Πριν από μερικά βράδια, οι δυο τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα του θεάτρου Αθήναιον και φυσικά οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν για πολλή ώρα... ζουμ πάνω στη 14χρονη Ζένια. Βρε πώς έχει μεγαλώσει και έχει ομορφύνει η μικρή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved