Η εμφανισιακή αλλαγή της Έλντας Πανοπούλου
Showbiz

Η εμφανισιακή αλλαγή της Έλντας Πανοπούλου

 

Της Νάντιας ΑδαμοπούλουTη “διαφορά” κάνει η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, την οποία συναντήσαμε πρόσφατα στην παράσταση που έδωσαν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της δραματικής σχολής της. Η ηθοποιός εδώ και εφτά μήνες έχει χάσει 14 κιλά, αφού κάνει ειδική διατροφή.

 


Η ίδια λέει ότι δεν της έχει λείψει τίποτα και ότι ακόμα και τώρα, δεν παραλείπει να τρώει ένα γλυκό την ημέρα. Το μυστικό της λέγεται: Κώστας Ξένος, διαιτολόγος – διατροφολόγος, με τον οποίο γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1996 στην πρωινή της εκπομπή “Μεταξύ μας”. Είναι ο μόνος ο οποίος εμπιστεύεται γιατί τον διακρίνει η σοβαρότητα και ό, τι αναλαμβάνει, οδηγείται σε επιτυχία.


Έχοντας δοκιμάσει αρκετές δίαιτες στη ζωή της, η Έλντα Πανοπούλου καταλήγει πως “οι δίαιτες – αστραπή κι όλες αυτές που στερείσαι το φαγητό είναι αποτυχημένες”. Ο διαιτολόγος της, προσάρμοσε ένα διατροφολόγιο στις ανάγκες της. Υπάρχουν μέρες που έχει τρία γεύματα και άλλες που έχει τέσσερα.

Σημαντικό βοήθημα είναι η κίνηση που έβαλε στη ζωή της. Επειδή σιχαίνεται τα γυμναστήρια, περπατάει κάθε βράδυ. Ακολουθήστε τις συμβουλές της Έλντας και.........δεν θα χάσετε τίποτα...παρά μόνο κιλά!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved