Η Αννίτα Ναθαναήλ πουλάει το σπίτι της
Showbiz

Η Αννίτα Ναθαναήλ πουλάει το σπίτι της

Αυτή η είδηση ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε. Η Αννίτα Ναθαναήλ και ο σύζυγός της Κρις Χάμπερτ πουλάνε το σπίτι τους.Το σπίτι βρίσκεται στο Πανόραμα Βούλας και πωλείται 2.400.000 ευρώ, αν και ξεκίνησε με 5.400.000 ευρώ.

Και δεν μιλάμε για ένα μικρό σπίτι, αλλά για 512 τετραγωνικά μέτρα χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα, έχει 5 υπνοδωμάτια, δύο master, επτά μπάνια, έχει ασανσέρ, πισίνα και καταρράκτη στην τραπεζαρία, ιταλικά επώνυμα έπιπλα.... Μπορεί το ποσό να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν μιλάμε για ένα απλό οίκημα, το οποίο είναι αρκετά προσεγμένο τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη βίλα διαθέτει όλες τις ανέσεις, ενώ παντού είναι έκδηλη η πολυτέλεια και η χλιδή. Έχει μίνιμαλ εσωτερικό σχεδιασμό, έπιπλα από κορυφαίους οίκους της Ιταλίας και πολλούς άνετους χώρους. Επιπλέον διαθέτει – εδώ έρχονται τα καλά- αυτοκαθαριζόμενα τζάμια, κεντρικό κλιματισμό, ενδοδαπέδια θέρμανση και προηγμένης τεχνολογίας συστήματα ήχου και εικόνας. Αυτό το πολυτελές σπίτι κερδίζει από την πρώτη στιγμή την καρδιά του επισκέπτη, γι' αυτό και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εκδήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον του. Όπως μάθαμε ο ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό ψάχνει για σπίτι στα νότια προάστια. Όταν λοιπόν έμαθε για την πώληση της βίλας και έπεσαν στα χέρια του οι φωτογραφίες από αυτήν, εκδήλωσε αμέσως το ενδιαφέρον να τη δει από κοντά και να συζητήσει την τιμή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved