Το lifestyle της Εριέττας Κούρκουλου
Lifestyle

Το lifestyle της Εριέττας Κούρκουλου

 

Εκπροσωπεί επάξια το βαρύ όνομα που κουβαλάει αλλά και τη χρυσή νεολαία της high society. Πώς είναι όμως αλήθεια να είσαι κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου;

Με κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω της τα φλας. Και όχι άδικα αφού θεωρείται από τα πιο hot golden teens της κοσμικής Αθήνας. Η Εριέττα έχει μάθει από νωρίς το παιχνίδι της δημοσιότητας, γι' αυτό και προσέχει πάντα την κάθε της εμφάνιση, ακόμα και αν πρόκειται για μία απλή έξοδό της με φίλους. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Μαρτάκης με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο κάνει πολλή παρέα, αλλά και η ξαδέλφη της Μικαέλλα Δόξα με την οποία δείχνει να έχει κοινά ενδιαφέροντα, παρόλο που οι δυο τους έχουν αρκετά χρόνια διαφορά. Πολύ από τον ελεύθερο χρόνο της πάντως, η Εριέττα τον περνά με το νέο της φλερτ, τον πολίστα Γιάννη Σαλπέα ο οποίος όταν την πρωτοείδε φυσικά δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη γοητεία της.


Όσο για τις προτιμήσεις της σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση, η Εριέττα έχει το δικό της στέκι, το Villa Mercedes στο οποίο καταλήγει με την παρέα της όποτε είναι ελεύθερη μαθητικών υποχρεώσεων. Άλλα αγαπημένα της στέκια, τώρα ειδικά που ανοίγει ο καιρός, είναι τα club στην παραλιακή όπου διασκεδάζει μαζί με φίλους της.

Όσοι ξέρουν την Εριέττα λένε πως μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον, όμως η μεγάλη της αδυναμία είναι το θέατρο. Από τότε ακόμα που ήταν μικρή της άρεσε να ακολουθεί τον πατέρα της σε πρεμιέρες μεγάλων θεατρικών παραγωγών με πιο γλυκιές περιόδους της παιδικής της ηλικίας τα καλοκαίρια που οικογενειακώς σάλπαραν με θαλαμηγό για την Επίδαυρο όπου και παρακολουθούσαν θεατρικές παραστάσεις.

Στυλιστικά, η Εριέττα θεωρείται από τα πιο καλοντυμένα κορίτσια της ηλικίας της αφού κυκλοφορεί μόνιμα με φιρμάτα trendy ρούχα μεγάλων δημιουργών, κυριώς του εξωτερικού. Για πιο επίσημες εμφανίσεις της φυσικά εμπιστεύεται και το γούστο της μητέρας της Μαριάννας Λάτση που αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις όπου και αν εμφανιστεί.



Άγνωστες λεπτομέρειες μιας golden teen


  • Τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνει έξω αν δεν φοράει ψηλοτάκουνες γόβες αφού τις λατρεύει.


  • Προτιμά το casual ντύσιμο όμως αρχίζει και καλοβλέπει τις haute couture τουαλέτες της μητέρας της που ως γνωστόν θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της κοσμικής ζωής της Αθήνας.


  • Στην ντουλάπα της θα βρει κανείς τα ακριβότερα τζιν, τα πιο ακριβά αθλητικά παπούτσια και τις καλύτερες νεανικές κολεξιόν διάσημων σχεδιαστών του εξωτερικού. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει αρχίσει να τη διανθίζει η ίδια με θηλυκά φορέματα, εντυπωσιακά τοπάκια και πανάκριβα αξεσουάρ. Είπαμε, η Εριέττα μεγάλωσε πια.


  • Όλοι όσοι τη συναναστρέφονται, λένε πως η Εριέττα αποκλείεται στο μέλλον να μην ασχοληθεί έστω και για λίγο με την υποκριτική. Είναι η μεγάλη της αγάπη αφού ο κόσμος του θεάτρου τη γοητεύει.


  • Η Εριέττα έχει μεγάλη αδυναμία και στο μικρό της αδελφό, τον Φίλιππο. Μπορεί να μην κάνουν μαζί νυχτερινές εξορμήσεις όπως με τον Πάρη αλλά με τον μικρό έχει επίσης να μοιραστεί πολλά.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved