Ο Γκούμας βάφτισε τον γιο του στη Μύκονο
Lifestyle

Ο Γκούμας βάφτισε τον γιο του στη Μύκονο

 

Στο νησί των ανέμων βάπτισαν την περασμένη Κυριακή τον πρωτότοκο γιο τους ο διεθνής άσσος του ποδοσφαίρου Γιάννης Γκούμας και η σύζυγός του Πόπη. Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Άι Γιάννη στις 12 το μεσημέρι. Και το όνομα αυτού Αθανάσιος!


Ο μόλις 8 μηνών γιος του ζευγαριού δεν έδειχνε να απολαμβάνει και ιδιαίτερα την τελετή καθώς έβαλε αρκετές φορές τα κλάματα. Νονός του μικρού ο στενός φίλος του ζευγαριού Γιώργος Χήτας. Το παρών στη βάπτιση δεν έδωσαν και πολλοί ποδοσφαιριστές αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και με λίγους άλλα εκλεκτούς φίλους όπως ήθελαν οι γονείς του μικρού.

Αμέσως μετά το μυστήριο μοιράστηκαν στους καλεσμένους οι εντυπωσιακές μπομπονιέρες που 'μύριζαν' καλοκαιράκι αφού ήταν φτιαγμένες από γάζα και στολισμένες με αστερίες της θάλασσας. Στη συνέχεια, ακολούθησε γεύμα σε γραφικό ταβερνάκι του νησιού δίπλα στη θάλασσα όπου οι καλεσμένοι γεύτηκαν παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες. Λίγο αργότερα, το κέφι άναβε μεταξύ των καλεσμένων για να καταλήξει τελικά σε ξέφρενο beach party στο τέλος του οποίου όλοι βούτηξαν στη θάλασσα! Δείτε το βίντεο της βάφτισης αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr με τον Νάσο Γουμενίδη.





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved