Η Ρούλα θα συναντήσει την Lady Gaga!
Showbiz

Η Ρούλα θα συναντήσει την Lady Gaga!

Το ραντεβού κλείστηκε και αρχές Μαΐου η Ρούλα Κορομηλά συναντάει τη Lady Gaga! Οι δύο κυρίες θα πιουν καφέ στη σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.

Η συνομιλία τους θα προβληθεί σε video wall λίγες ημέρες αργότερα, στον τηλεμαραθώνιο που ετοιμάζει πυρετωδώς η γνωστή παρουσιάστρια στο «Αθηνών Αρένα». Τα έσοδα από αυτή τη μία και μοναδική βραδιά θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Κάπως έτσι φανταζόταν την επιστροφή της στην τηλεόραση η παρουσιάστρια. Μάλιστα,τη συνάντησή τους εξασφάλισε ο στενός συνεργάτης της Ρούλας Νεκτάριος Τυράκης.

Η συνέντευξη θα διαρκέσει περίπου 45 ολόκληρα λεπτά και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Alpha. Στη βραδιά που οργανώνει η Ρούλα δέχτηκαν την πρόταση και θα εμφανιστούν ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Τάκης Ζαχαράτος. Βέβαια οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού στα γερά χαρτιά της δημοφιλούς παρουσιάστριας είναι και συμμετοχές καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας, ζωντανά στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα», στα τέλη Μαΐου.
πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved