Θα… οργώσει την Ευρώπη ο Γιώργος Νταλάρας
Showbiz

Θα… οργώσει την Ευρώπη ο Γιώργος Νταλάρας

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πρώτη του διεθνή περιοδεία, ο Γιώργος Νταλάρας ταξιδεύει και πάλι την Ελληνική μουσική στους πιο μεγάλους και ξεχωριστούς συναυλιακούς χώρους και στα πιο διάσημα θέατρα της Ευρώπης.


Το "Encore Tour", όπως είναι ο τίτλος του μεγάλου αυτού μουσικού ταξιδιού, έρχεται, λίγα χρόνια μετά την τελευταία περιοδεία του, που είχε θεματική το ρεμπέτικο, να συμπεριλάβει μεγάλες επιτυχίες από την αρχή της μουσικής του πορείας μέχρι την τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Γι' αυτό υπάρχουνε οι φίλοι».
Μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα θα βρεθούν στην σκηνή ο εκρηκτικός Μιχάλης Τζουγανάκης, η εξαιρετική τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, με τους οποίους έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο εξωτερικό, αλλά και μια ομάδα 40 περίπου ατόμων, μουσικών, τεχνικών, με παραγωγό και agent το Βρετανό Tim Dowdall, γνωστό από τις μεγάλες συναυλίες καλλιτεχνών διεθνούς φήμης, με επόμενη στην Ελλάδα τη συναυλία των U2.
Οι μουσικοί σταθμοί της μοναδικής παρέας θα είναι το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, το Μόναχο, η Βιέννη, η Στουτγάρδη, η Φρανκφούρτη, οι Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ, το Ντίσελντορφ, η Ζυρίχη, το Λονδίνο, η Ουψάλα και το Ελσίνκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved