Όλα όσα έγιναν στη βάφτιση του γιου του Τσαλίκη
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στη βάφτιση του γιου του Τσαλίκη

Των Τζώρτζια Συρίχα, Διονυσία Ζαπατίνα

Αρκετές αναποδιές, μεγάλα μπερδέματα με τη δεξίωση αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά στη βάφτιση του τρίτου γιου του Γιώργου και της Δώρας Τσαλίκη...

Ο καιρός βροχερός από το πρωί, ο δεύτερος γιος του Γιώργου και της Δώρας, ο Χάρης, είχε χτυπήσει στο πρόσωπο την προηγούμενη μέρα καθώς έκανε μονόζυγο, αλλά τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή στη βάφτιση του τρίτου γιου του ζευγαριού. Χθες το μεσημέρι, παρόλο που η βροχή που υπήρχε στην περιοχή του Ωρωπού όπου θα γινόταν η βάφτιση, χάλασε τα αρχικά σχέδια της οικογένειας Τσαλίκη, έγινε παρουσία πολλών συγγενών και επώνυμων φίλων του τραγουδιστή η βάφτιση. Το μυστήριο έγινε στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ωρωπό και νονοί του νεοφώτιστου Άγγελου όπως ονομάστηκε ο μικρός ήταν οι Χριστίνα και Παναγιώτης Δημητρόπουλος και Σιάννα Τσιριμώκου
Ο μικρός Άγγελος ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά τη βουτιά του στην κολυμπήθρα κατά την οποία έκλαιγε συνέχεια και ο Γιώργος Τσαλίκης αμέσως μετά το μυστήριο τον πήρε στην αγκαλιά του και βγαίνοντας από την εκκλησία τον πήγε σε άλλο απομονωμένο χώρο για να τον ηρεμήσει. Ένα ακόμη ευτράπελο που σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη του μυστηρίου ήταν όταν 'χάθηκε' η μία από τις νονές του παιδιού. Επειδή λοιπόν έπρεπε να ξεκινήσει το μυστήριο η άλλη νονά βγήκε στο προαύλιο ψάχνοντάς την.
Πολλές βέβαια και οι παρουσίες που συζητήθηκαν. Πρώτη και καλύτερη η Κέλλυ Κελεκίδου που πλέον διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και έπαιρνε... ιδέες για τη βάφτιση του δικού της γιου. Η τραγουδίστρια έφτασε μόνη της καθώς ο αγαπημένος της Νίκος Κουρκούλης είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Κέλλυ Κελεκίδου έλαμπε από ευτυχία μέσα στο μίνι φόρεμά της το οποίο τόνιζε την πολύ φουσκωμένη πλέον κοιλίτσα της. Όταν δε τελείωσε το μυστήριο, η τραγουδίστρια πέταξε τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε παπούτσια-πλατφόρμες για περισσότερη άνεση.
Το παρών επίσης έδωσαν η Βάσια Λόη με τον αγαπημένο της Νίκο Μαδιά από τον οποίο κρατούσε συνεχώς αποστάσεις -μόνο στο τέλος της δεξίωσης κάθισαν δίπλα δίπλα-, ο Γιάννης Μαρακάκης με την Έλενα Ράπτη, ο Κώστας Φραγκολιάς με την αγαπημένη του Μαρκέλλα Κατσογιάνη, η Έμμη Λιβανίου -μόνη της και τελευταία που μπήκε στον χώρο της δεξίωσης αργά το βράδυ-, η Αγγελική Νικολούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη με γοητευτικό συνοδό, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λεό Πατίτσα, η Εύη Δρούτσα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Μίλτος Καρατζάς με την οικογένειά του. Μάλιστα, οι τελευταίοι είχαν πρόβλημα αργότερα στη δεξίωση όταν έψαξαν για να βρουν το τραπέζι τους. Όλο αυτό συνέβη γιατί από το πρωί έβρεχε καταρρακτωδώς στην περιοχή με αποτέλεσμα να πρέπει η δεξίωση να μεταφερθεί από τον ανοιχτό στον σκεπαστό χώρο που υπήρχε. Επειδή όμως μέχρι τις 4,30 το μεσημέρι εκεί φιλοξενούταν άλλη βάφτιση, έγινε ένα μικρό μπέρδεμα το οποίο όμως διευθετήθηκε άμεσα. Μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης προκειμένου να μην υπάρξει παρεξήγηση με τον Μίλτο Καρατζά έδωσε εντολή να καθίσει με την οικογένειά του, στο τραπέζι που προοριζόταν για τον ίδιον και την οικογένειά τους. Πανταχού παρούσα αν και ιδιαίτερα αγχωμένη η Όλγα Καραβαρβέρη που είχε αναλάβει την όλη διοργάνωση και παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφερε να περάσουν όλοι υπέροχα.Το παρών επίσης έδωσαν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ. Το ζευγάρι, όπως συνηθίζει μπήκε χωριστά και κάθισε σε ένα από τα τελευταία τραπέζια, ενώ ο παρουσιαστής δεν ήταν και στην καλύτερή του διάθεση επειδή είχε κρυώσει και ήταν ταλαιπωρημένος.
Πάντως, το κέφι στη δεξίωση άναψε κάποια στιγμή για τα καλά και μάλιστα ο Γιώργος Τσαλίκης έφτασε να ανέβει και στο τραπέζι της Μαριέττας Χρουσαλά και της Βάσιας Λόη που επίσης έδειχνε να έχει πολύ καλή διάθεση.
Από τις παρουσίες που συζητήθηκαν επίσης ήταν η Δήμητρα Αιγινίτη που εμφανίστηκε με πολύ κοντά μαλλιά, νέο λουκ που της πηγαίνει πολύ. Τέλος, μία από τις απουσίες που συζητήθηκαν ιδιαίτερα ήταν αυτή της Αγγελικής Ηλιάδη που εμφανίζεται αυτή την εποχή μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παρόλο που όλοι την περίμεναν εκείνη δεν εμφανίστηκε. Όπως μάθαμε όμως τελικά αν και άργησε πάρα πολύ έφτασε στον χώρο που γινόταν η δεξίωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατάκοπη καθώς ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ να φάσει οδικώς από την Θεσσαλονίκη λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών και πολλών ατυχημάτων στην Εθνική Οδό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved