Βασίλης Πολύμερος- Χρύσα Μπισκιτζή: Κουπιά τέλος για χάρη της μπέμπας
G-Sports

Βασίλης Πολύμερος- Χρύσα Μπισκιτζή: Κουπιά τέλος για χάρη της μπέμπας

Μια ιστορία που μοιάζει με παραμύθι. Δύο άνθρωποι που γνωρίστηκαν μέσα από τον αθλητισμό, έκαναν σχέση που την κράτησαν δέκα χρόνια πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πρόσφατα την ολοκλήρωσαν με τη γέννηση ενός παιδιού. Ο λόγος για τον Βασίλη Πολύμερο και τη Χρύσα Μπισκιτζή, δύο αθλητές που μας έκαναν περήφανους με τις διακρίσεις και τα μετάλλιά τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Η κόρη τους γεννήθηκε πριν από περίπου πενήντα μέρες και είναι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή τους. Αυτή θα καθορίσει και την περαιτέρω πορεία του Βασίλη Πολύμερου. Η Χρύσα Μπισκιτζή έχει αφοσιωθεί στην κρούλα της και σταμάτησε τον πρωταθλητισμό. Ο αργυρός Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο σκέφτεται και αυτός την αποχώρηση από την ενεργό δράση, αφού όπως αποκάλυψε: «Θέλω να είμαι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού μου. Θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή μαζί του».


«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Είμαι χορτασμένος από διακρίσεις και μετάλλια σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Φέτος δεν έκανα καθόλου προετοιμασία και δεν πήγα σε αγώνες. Υστέρα από τόσα χρόνια πρωταθλητισμού θεώρησα σωστό να κάνω ένα μπρέικ. Εξάλλου, στην κωπηλασία η προετοιμασία είναι επίπονη. Αν μείνεις για ένα τόσο σημαντικό διάστημα εκτός προπονήσεων είναι δύσκολο να επανέλθεις» δήλωσε ο Ολυμπιονίκης. Και πρόσθεσε: «Τώρα άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Θέλω να είμαι κοντά στη Χρύσα και στο παιδί. Θέλω να «ρουφάω» κάθε στιγμή από το μεγάλωμα της μπέμπας. Αν ξεκινήσω προετοιμασία τον Σεπτέμβριο, πρέπει να πάρω μέρος σε καμπ και θα χρειαστεί να λείπω μήνες από κοντά τους. Δεν ξέρω αν το αντέξω. Από την άλλη, αν δεν γίνει σωστή προετοιμασία, δεν θα έρθουν οι διακρίσεις κι εγώ ύστερα από μετάλλια σε δύο Ολυμπιακούς δεν θέλω να πάω για τουρισμό στο Λονδίνο».
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved