Η δίαιτα του Μπερλουσκόνι και οι...πειρασμοί
G-Politics

Η δίαιτα του Μπερλουσκόνι και οι...πειρασμοί

Ήρθε στην Ελλάδα για να γλιτώσει από τους ροζ πειρασμούς ο Ιταλός πρωθυπουργός και έπεσε πάνω σε…σοκολατένιους. Ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι έφτασε στην Κέρκυρα για την Σύνοδο του ΟΑΣΕ με πρόθεση να φροντίσει την σιλουέτα του γι αυτό και έλαβε τα μέτρα του και απέφυγε τους πειρασμούς.

Στο επίσημο δείπνο για παράδειγμα, που έφερε την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη, ο Σύλβιο δεν εμφανίστηκε, οπότε δεν μπήκε στον πειρασμό να γευτεί φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια , αρνάκι με σταμναγκάθι και διάφορα άλλα παραδοσιακά εδέσματα που είχε ετοιμάσει ο διάσημος μάγειρας.
Όμως η δίαιτα του λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα με αφορμή την συνάντηση του με τον Κώστα Καραμανλή.
Τι ακριβώς συνέβη; Πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της σουίτας του ξενοδοχείου όπου συναντήθηκαν οι δύο άνδρες , οι υπεύθυνοι είχαν βάλει ένα δισκάκι γεμάτο με σοκολατάκια.
Το σοκολατάκια απέσυρε μια κυρία της ιταλικής εθιμοτυπίας λίγο πριν ο Ιταλός πρωθυπουργός τα εξαφανίσει.
«Πάρτε τα σοκολατάκια εδώ γιατί ο κ. Μπερλουσκόνι είναι σε δίαιτα κι αν τα αφήσετε θα τα φάει όλα γιατί είναι λιχούδης…», είπε χαμογελώντας αλλά το εννοούσε η υπεύθυνη της ιταλική εθιμοτυπίας κι έτσι η σοκολατιέρα «αποσύρθηκε» άμεσα πριν ο ευάλωτος Ιταλός πρωθυπουργός ενδώσει στους…σοκολατένιους πειρασμούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved