Αποκαλύψεις που καίνε το Hollywood
Showbiz

Αποκαλύψεις που καίνε το Hollywood

Η 31χρονη Μισέλ Μπράουν,μητέρα δύο παιδιών, παραδέχτηκε ότι διοικεί κύκλωμα πορνείας. Τροφοδοτούσε τα πιο ακριβά call girls, μοντέλα, ηθοποιούς και playmates σε celebrities και επιχειρηματίες έναντι 35.000 ευρώ για μια μόνο βραδιά. Από αυτή την “επιχείρηση” κέρδισε έξι εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπράουν πριν δύο χρόνια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό “Rolling stone” ως ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών. Αυτή όμως η συνέντευξη της ήταν η αρχή για το ξεκίνημα ερευνών από τις αρχές της Καλιφόρνιας,όπου αποκάλυψε ένα δίκτυο πορνείας. Η Μπράουν ξεκίνησε με μια on line υπηρεσία call girls στην Καλιφόρνια και μετά μετακόμισε στην Φλόριντα, όπου επέκτεινε την επιχείρηση της στην showbiz, έκανε “δουλειές” με τους διάσημους φίλους της. Τα ονόματα που υπάρχουν στην ατζέντα της, ως πελάτες, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, όταν όμως δημοσιοποιηθούν αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο.
Για κακή της τύχη,το FBI την παγίδευσε, αφού συμφώνησαν να τους στείλει μία κοπέλα αεροπορικώς από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη για να συναντηθεί με “πελάτη” που τελικά ήταν πράκτορας. Η Μπράουν αποδέχτηκε την ενοχή της και πλήρωσε εγγύηση 23.000 ευρώ ενώ η δίκη της προγραμματίστηκε για τον Οκτώβρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved