Χρήστος Χολίδης: «Δεν θα ήθελα να γίνω γνωστός ως ο γαμπρός της γειτονιάς»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Δεν θα ήθελα να γίνω γνωστός ως ο γαμπρός της γειτονιάς»

Σε αντίθεση με το σουξέ του «Ναι, ναι, ναι», ο Χρήστος Χολίδης δείχνει να λέει πολλά όχι στην ‘εύκολη’ δημοσιότητα. Ο ίδιος σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο και μιλά για τη σχέση του με τη δημοσιότητα αλλά και για την οικονομική κρίση…


Για την οικονομική κρίση…
«Την αντιμετωπίζω όπως όλος ο κόσμος. Σίγουρα με φοβίζουν πολλά πράγματα. Μας έχουν κάνει και αγχωνόμαστε τα κανάλια, η τηλεόραση κ.λπ. Όμως νομίζω ότι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό το πρόβλημα.»
Για το ότι του έχουν χρεώσει σχέσεις με πολλές ωραίες και επώνυμες γυναίκες...
«Εντάξει, κάποιοι άνθρωποι βγάζουν το ψωμί τους από αυτά… δεν τα κατακρίνω. Από τη σιτγμή που έχω επιλέξει αυτή τη δουλειά, πρέπει να δεχτώ και κάποια πράγματα που σίγουρα θα συμβούν και δεν θα μου αρέσουν. Από εκεί και πέρα το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι άλλοι έχουν ασχοληθεί και εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ ατό. Είχα πάντα μέσα στο μυαλό μου ότι ήθελα ο κόσμος να με μάθει μέσα από τη δουλειά μου –όπως και έγινε- παρά από αυτά που κάνω στο σπίτι μου με τις γυναίκες και όλα αυτά.»
Η γνώμη τους για τις τσόντες με τις διάσημες…
«Να σου πω κάτι; Από πίτα που δεν τρως –λένε- τι σε νοιάζει και αν καεί… Να το πω τραγικό; Είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο».
Για τον τρόπο που πλασάρονται κάποιοι συνάδελφοί του προς τα έξω…
«Δεν νομίζω ότι σταρ γίνεται κάποιος ανάλογα με το με πόσες γυναίκες έχει πάει και με ποια έχει πάει. Σταρ δεν σε κάνει η μία σχέση, η άλλη ή η παράλληλη. Δεν με ενδιαφέρει εμένα να βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω, γι’ αυτό και δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή».

Πηγή: glam

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved