Βάνα Δημητρίου: Το «Κάρμα» ρίχνει αυλαία!
Media

Βάνα Δημητρίου: Το «Κάρμα» ρίχνει αυλαία!

Η τηλεοπτική σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνει αυλαία. Τα αποχαιρετιστήρια επεισόδια θα είναι γεμάτα αποκαλύψεις, συγκίνηση, δάκρυα, συναίσθημα, ίντριγκες και απαντήσεις. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου κάνει φινάλε με έναν θάνατο, έναν παρ’ολίγον γάμο, πολλές θεαματικές σκηνές και την απαγωγή του μικρού Στέφανου που θα μας συγκινήσει.


Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου αποκαλύπτει τι θα γίνει στα πέντε τελευταία επεισόδια. «Θα δοθούν οι απαντήσεις στον κόσμο που το παρακολουθούσε και ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τους περισσότερους. Και αυτούς που θέλουν τη Σμαράγδα να μένει με τον Άγγελο και τους άλλους που τη θέλουν με τον Ηρακλή».
-Το «Κάρμα» είχε ένα μεγάλο fun club στο facebook.
«Ναι και ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση στη σειρά. Δεν το πήρα είδηση από την αρχή, αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει να ξέρουν ότι έλαβα σοβαρά υπόψη όλα τους τα μηνύματα».
-Η σειρά κατά τη γνώμη σας αντέχει να πάει παρακάτω ή τα 5 επεισόδια ήταν ότι έπρεπε για το φινάλε;
«Και βέβαια αυτά τα 5 επεισόδια ήταν ότι έπρεπε για να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Γιατί, ούτως ή άλλως, ακόμα και αν η σειρά συνεχιζόταν δεν σκόπευα να ταλαιπωρήσω τους τηλεθεατές τραβώντας από τα μαλλιά τις απαντήσεις της περασμένης χρονιάς. Από την άλλη όμως, σε περίπτωση που θα συνεχιζόταν ήμουν προετοιμασμένη για τις νέες περιπέτειες που θα ζούσαν οι ήρωες! Και όπως η ζωή δεν τελειώνει ποτέ παρά μόνο με το θάνατο, έτσι και οι ήρωες μου θα είχαν πολλά ακόμα να ζήσουν».

ΠΗΓΗ: 7μέρεςTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved