Στην υγειά του Μίκη Θεοδωράκη!
Media

Στην υγειά του Μίκη Θεοδωράκη!

Οι πρώτοι που θα πιουν τον Σεπτέμβριο «Στην υγειά μας» στην κρατική τηλεόραση θα είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η μουσική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου επιστρέφει με αφιερώματα εγκεκριμένα και ελεγχόμενα προς προβολή στον απόδημο ελληνισμό! Η εκπομπή «Στην υγειά μας» ανήκει στις τυχερές της κρατικής τηλεόρασης.

Και θα το γιορτάσει ήδη από τον Σεπτέμβριο με τα πρώτα μουσικά αφιερώματά της στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το έργο του Μίκη θα παρουσιαστεί σε δύο εκπομπές του «Στην υγειά μας», οι οποίες έχουν ήδη ετοιμαστεί και φιλοξένησαν υψηλούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής. Πρώτο τραπέζι πίστα στο πλατό της εκπομπής έκατσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και ο φίλος του μουσικοσυνθέτη από χρόνια «σκοτεινά» Σάκης Πεπονής. Την παρέα του Σαββατόβραδου στο πρώτο αφιέρωμα για τα μουσικά χρόνια του Μίκη συμπληρώνουν φίλοι του και βιογράφοι.

Οι δύο αυτές αφιερωματικές εκπομπές του «Στην υγειά μας» δεν είναι τυχαίες. Η παραγωγή της εκπομπής και ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήραν το πράσινο φως να συνεχίσουν την καριέρα τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην κρατική τηλεόραση. Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved