Η κόρη του Ντέμη Ρούσσου κάνει ταινία τη ζωή του
G-Sexy

Η κόρη του Ντέμη Ρούσσου κάνει ταινία τη ζωή του

Είναι κόρη ενός θρύλου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά ποτέ δεν το πήρε πάνω της. Είναι και εκείνη καλλιτέχνης, ηθοποιός και τραγουδίστρια και γνωρίζει πολύ καλά το βαρύ όνομα που κουβαλάει. Είναι η Αιμιλία Ρούσσου που αυτόν τον καιρό ετοιμάζει ταινία βασισμένη στην λαμπερή ζωή του πατέρα της Ντέμη Ρούσσου...

Γεννήθηκε στο Παρίσι αλλά μεγάλωσε με την ελληνικη κουλτούρα, χάρη στην αγαπημένη της γιαγιά Όλγα, μητέρα του μεγάλου Ντέμη Ρούσσου. Από πολύ μικρή -οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις τριών χρονών- μοιραζόταν ανάμεσα στις δύο πατρίδες της -η μητέρα της Μονίκ είναι γαλλίδα- αλλά αν τη ρωτήσει κανείς τώρα πού προτιμά να ζει, θα πει πως έχει ανάγκη και τις δύο. Μπορεί η μόνιμη κατοικία της να βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός, όμως ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ελλάδα. Μιλά φυσικά άπταιστα ελληνικά και λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Το κοριτσάκι του μπαμπά

Τα παιδικά της χρόνια υπήρξαν ιδανικά. Αν και ο μόνιμος τόπος διαμονής της ήταν πάντα η Γαλλία όπου ζούσε μαζί με τη μητέρα της, με τον πατέρα της ταξίδευε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης λόγω των εμφανίσεων που έκανε από βορρά σε νότο και από δύση σε ανατολή σε όλο τον κόσμο. Μεγάλωσε με μουσική και χορό και όσο μεγάλωνε τόσο πιο έντονα γίνονταν πάνω της τα στοιχεία της γαλλικής φινέτσας αλλά και του ελληνικού ταπεραμέντου. Σπούδασε θέατρο στην Ecole Florance του Παρισιού και σε πολύ νεαρή ηλικία πήγε στο Λονδίνο για να πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ. Μεγαλωμένη από καλλιτεχνική οικογένεια και ελεύθερο πνεύμα και η ίδια ως είναι δεν δίστασε να πει το ναι σε πρόταση που της έγινε να κάνει εκείνη την εποχή αισθησιακή φωτογράφηση για μεγάλο περιοδικό. Όταν επέστρεψε στο Παρίσι ξεκίνησε για την ίδια μία λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση ως ηθοποιός ενώ συμμετείχε και σε πολλές διαφημίσεις. Κάποτε όμως θέλησε να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η Σκιάθος φάνταζε για εκείνη ο ιδανικός τόπος για να ηρεμήσει, να περάσει από μία διαδικασία εσωτερικών αναζητήσεων και να βρει τον εαυτό της. Δύο χρόνια έζησε μαγικά δίπλα στη θάλασσα και χορταίνοντας τον ελληνικό ήλιο και την καθημερινότητα γενικότερα.

Παντρεμένη με παιδί

Κάποτε στη ζωή της ήρθε και ο έρωτας. Μόλις 25 χρονών παντρευόταν και λίγο καιρό μετά γινόταν μητέρα ενός πανέμορφου κοριτσιού που σήμερα είναι 13 χρονών, της Λούνα, και αργότερα ενός αγοριού που έχει πάρει το όνομα του παππού, Αρτέμιος. Η σχέση των παιδιών με τον παππού τους είναι ιδανική αφού η Αιμιλία φροντίζει να περνούν πολλές ώρες μαζί του.
Το μεγάλο όνειρο της Αιμιλίας πάντως, εδώ και χρόνια, ήταν να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ που θα βασιζόταν σε βιβλίο το οποίο θα ήταν ουσιαστικά η βιογραφία του πατέρα της. Το 2006, η Αιμιλία έκανε πραγματικότητα το όνειρό της, αφού γαλλικό κανάλι της ζήτησε να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ ταινία. Εννοείται πως η 39χρονη σήμερα Αιμιλία έχει δοθεί ολοκληρωτικά σ' αυτό, θέλοντας φυσικά το αποτέλεσμα να είναι άψογο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved