Καλομοίρα: Δείτε τα παπούτσια που θα φορέσει στον γάμο της!
Showbiz

Καλομοίρα: Δείτε τα παπούτσια που θα φορέσει στον γάμο της!

Μόλις πριν από λίγο είδαν τα φώτα της δημοσιότητας από τον Dukas και τον στυλίστα της Καλομοίρας τα… φωτογραφικά τεκμήρια του γάμου της αλλά και όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης ημέρας της τραγουδίστριας!

Οι peep-toe γόβες που η Καλομοίρα θα φορέσει στη γαμήλια τελετή θα γίνουν ειδική παραγγελία, με βάση το σχέδιο που βλέπεις εδώ. Θα έχουν πανύψηλα τακούνια και πλατφόρμα μπροστά, θα είναι από λευκό δέρμα λουστρίνι, θα έχουν λεπτομέρεια από σατέν στο ντεκολτέ και στα δαχτυλα και φούξια γκλος γυαλιστερό τακούνι.
Όσο για το παπούτσι της δεξίωσης που θα ακολουθήσει, θα είναι η φούξια peep- toe γόβα που βλέπεις, όπως ακριβώς την βλέπεις.
Όπως μαθαίνουμε από τον στυλίστα της Καλομοίρας, Κώστα Ζήση: "Η Καλομοίρα είναι ευχαριστημένη με τα παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα γιατί έχουν πολύ ψηλό τακούνι αλλά είναι άνετα και στο περπάτημα και στον χορό". Όσο για το πανταχού παρόν φούξια, μας εξηγεί: "Της αρέσει πολύ και θα είναι το κεντρικό concept, το χρωματικό theme του γάμου. Το φούξια θα βρίσκεται παντού, και στο look των παράνυμφων".

Πηγή: stylista

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved