Αφιέρωμα στην... επιχειρηματία σύζυγο του Djibril Cisse
G-Sports

Αφιέρωμα στην... επιχειρηματία σύζυγο του Djibril Cisse

Ιδιοκτήτρια σπα, μεγιστάνας ακινήτων και παράλληλα μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η σύζυγος του Djibril Cisse είναι μια δραστήρια και παράλληλα πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας.


Το «chesterchronicle» έκανε ένα αφιέρωμα στη σύζυγο του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού στο οποίο η ίδια μιλάει για την ζωή της και τις επιχειρήσεις της.

Για το σπα της, είπε:
«Θεωρώ ότι χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για να καθιερωθείς σε αυτή τη δουλειά, διότι πρέπει να αναπτύξεις διαπροσωπικές σχέσεις. Είμαι υπέρ του να έχεις μια... φωλιά. Δεν έχει σημασία που θα βρεθείς στη ζωή σου, πρέπει να έχεις ένα σπίτι. Είναι σημαντικό ειδικά όταν έχεις οικογένεια. Έψαξα πολλές περιοχές αυτά τα χρόνια, γιατί θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου.
Ήξερα ότι το Τσεσάιρ έχει την καλύτερη εκπαίδευση και δεν ήθελα να μεγαλώσω τον γιο μου, Λίαμ, σε μια μεγάλη πόλη».
Για το τηλεοπτικό σόου «Έλα δείπνησε μαζί μου», και τα γυρίσματα αυτού
«Ο κόσμος δεν καταλάβαινε ότι είχα ένα μωρό τριών εβδομάδων και ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύω παράλληλα. Το σόου απαιτούσε καθημερινά γυρίσματα για πέντε μέρες, κάθε μέρα, αρχίζοντας από τις 9 το πρωί και μόνο ο Θεός ήξερε τι ώρα θα τελειώναμε. Μια μέρα τελειώσαμε στις 3 το ξημέρωμα.
Δεν με περιέγραψα με ένα τρόπο με τον οποίο εγώ ή οι άλλοι βλέπουν εμένα και νομίζω ότι αυτό δεν ήταν καλό, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη με αυτό, αλλά ακόμα αρκετοί άνθρωποι μιλάνε για αυτό, οπότε με βοηθάει στη δουλειά μου. Πολλοί με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε ότι τους άρεσα στο σόου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved