Video: Σάκης Ρουβάς: «Έγινα πιο ευαίσθητος μετά την Αναστασία»
Showbiz

Video: Σάκης Ρουβάς: «Έγινα πιο ευαίσθητος μετά την Αναστασία»

«Ο ερχομός της Αναστασίας με έχει ευαισθητοποιήσει και έχει ξυπνήσει μέσα μου πράγματα που δεν πίστευα ότι θα ξυπνούσαν», είπε ο Σάκης Ρουβάς που για ακόμα μία χρονιά πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Argoodaki» για τους σκοπούς του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».


Ο δημοφιλής τραγουδιστής βγήκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τον χώρο όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας και μίλησε για την απόφασή του να είναι αγγελιοφόρος του συλλόγου, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ενίσχυση της δράσης του.
Όπως είπε, η γέννηση της κόρης του τον έκανε πιο ευαίσθητο: «πάντα αγαπούσα πολύ τα παιδιά, πάντα προσπαθούσα να είμαι δίπλα τους, ακόμα και όταν το έκανα μέσα από τον αθλητισμό ή στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου», είπε χαρακτηριστικά. «Μεγαλώνουμε κιόλας, σκεφτόμαστε περισσότερο, ευαισθητοποιούμαστε σε άλλα πράγματα, ανοίγει το οπτικό μας πεδίο», κατέληξε.
Ο Σάκης μίλησε και για την καριέρα του, που φέτος κλείνει 20 χρόνια. «Εγώ το μόνο που κάνω είναι ότι διατηρώ το ίδιο πάθος που είχα από την πρώτη μέρα, τον ίδιο πόθο για την μουσική, την επαφή με τον κόσμο... Και αυτό το έχω επεκτείνει και σε άλλους τομείς, όπως τον κινηματογράφο», απάντησε.
«Υπάρχει ένα δαιμόνιο μέσα μου που δεν με αφήνει να ησυχάσω», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο τραγουδιστής και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί! Πηγή:Star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved