Το φλερτ πέθανε… ήρθε το sexting!
Inside Stories

Το φλερτ πέθανε… ήρθε το sexting!

Κάποτε ήταν το φλερτ… Σε πάρτι, σε μπαρ, στη στάση του λεωφορείου, στο προαύλιο του πανεπιστημίου…

Μετά ήρθε το chatting και η διαδικτυακή γνωριμία έγινε γεγονός. Στη συνέχεια ήρθε μια πολύ πιο εξελιγμένη μορφή του chatting, το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” το οποίο κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο και έδινε στη δυνατότητα να γνωρίζονται άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους βλέποντας μάλιστα και τις φωτογραφίες τους!

Τώρα όμως ήρθε η σειρά της νέας παγκόσμιας μόδας η οποία κατακλύζει και τη χώρα μας: το sexting!

Τι είναι sexting θα ρωτήσουν οι περισσότεροι… Και δεν έχουν άδικο! Το sexting είναι ένα νέο είδος ερωτικής προσέγγισης με αποκλειστικό σκοπό τη σαρκική απόλαυση. Το μόνο που απαιτείται είναι ερωτική διάθεση και… ένα κινητό τηλέφωνο!


Πρόκειται για ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων τολμηρού περιεχομένου αλλά και προκλητικών φωτογραφιών με στόχο το άμεσο σεξ. Αυτό που λέμε δηλαδή με λίγα λόγια… «κατευθείαν στο ψητό»! Μπορεί, δε, να γίνει μεταξύ φίλων, συναδέλφων ή και αγνώστων η οποίοι θα απαντήσουν αναλόγως από το αν εγκρίνουν τον αποστολέα από τη φωτογραφία!

Το sexting έχει τις ρίζες του στην Αμερική και τη Βρετανία και πλέον έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Έχει αναπτυχθεί μάλιστα ιδιαίτερα και στα σχολεία με αποτέλεσμα οι γονείς να έχουν αναστατωθεί και να… ψάχνουν τα κινητά των παιδιών τους!

Αν και νέα μόδα στη χώρα μας, έχει ήδη προλάβει να προκαλέσει αρκετά σκάνδαλα στη διεθνή σόουμπιζ. Χαρακτηριστικότερο και πιο πρόσφατο, η ιστορία του χωρισμού της Εύας Λονγκόρια με τον Τόνυ Πάρκερ. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο χωρισμός επήλθε επειδή η ίδια ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της μηνύματα sexting με άλλη γυναίκα!

star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved