Ροζ DVD αναστατώνει τα «Μυστικά της Εδέμ»
Media

Ροζ DVD αναστατώνει τα «Μυστικά της Εδέμ»

Ξεκινά η δίκη της Αντιγόνης και Νόρα-Λουκάς βρίσκονται στα μαχαίρια, ενώ την απόλυτη ανατροπή κάνει ένα «καυτό» DVD με πρωταγωνιστές την Νταίζη και τον Χρήστο! Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, η Νόρα κρατά κρυφό το ότι είναι έγκυος... 


Ο Λουκάς θα παραδεχθεί πως ήταν λάθος που ανέλαβε την υπεράσπιση της Αντιγόνης. Αν και αντίδικοι, η Νόρα θα μάθει από την Εριέττα την αλήθεια και θα ενημερώσει τον καλό της, σώζοντάς τον από το Βατερλό στα δικαστικά έδρανα.

Στο μεταξύ, Στέφανος και Νταίζη θα σταθούν στο πλευρό της μητέρας τους ως μάρτυρες υπεράσπισης, με την δεύτερη να... στοχοποιεί ως ένοχο τον άντρα της, Δημήτρη Μπέλλο!

Η αποκάλυψη ότι η Νταίζη παντρεύτηκε τον Μπέλλο για τα λεφτά του θα κάνει τον επιχειρηματία να της το ανταποδώσει με... ροζ DVD, στο οποίο πρωταγωνιστούν η ίδια και ο Χρήστος.

Όσο για την δίκη; Ο Πέτρος θα ρίξει άσσο στο τραπέζι για να αθωώσει την Αντιγόνη, την ώρα που η Εριέττα θα πληρώνει αδρά για να το πετύχει.

Το δικό του δράμα θα ζήσει και ο Στέφανος, που θα δει την φωτογραφία του φάτσα - φόρα στις εφημερίδες όπου θα αναφέρεται ως βασικός ύποπτος για την απαγωγή του μικρού Άγγελου! Παράλληλα, θα πολιορκήσει εκ νέου την Μελίτα, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία για την σχέση τους, κάνοντας την Εριέττα να το... φυσά και να μην κρυώνει.

Την ίδια ώρα, Εύα και Λευτέρης θα συνεχίσουν τα ραντεβού, με την πρώτη όμως να λέει «όχι» στη δέσμευση, αν και προς το τέλος θα «λυγίσει» και θα ενδώσει!

Τα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς κρύβουν ακόμα μία έκπληξη: αφού βγει η δικαστική απόφαση για την Αντιγόνη, η Νόρα θα αποκαλύψει στον καλό της ότι είναι έγκυος Πηγή:TV ΖΑΠΙΝΓΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved