Δύσκολες ώρες για τον Τζον Μοδινός
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τον Τζον Μοδινός

Τον Μάιο, στα 83 του χρόνια, ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου, για να παντρευτεί την κατά 49 χρόνια μικρότερή του Ροξάνα, τενόρο από τη Ρουμανία. Το ζευγάρι απέδειξε σε όλους ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Σήμερα, μετά από 6 μήνες, ο Τζον Μοδινός περνά δύσκολες ώρες σε θάλαμο του ΚΑΤ.

Η περιπέτεια με την υγεία του ξεκίνησε πριν από 2 μήνες, όταν, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, παρέλυσε η αριστερή πλευρά του σώματός του και προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην ομιλία του.
Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε εντατικά φυσιοθεραπείες στο σπίτι του και, σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον, η κατάσταση της υγείας του είχε αρχίσει να βελτιώνεται.

Δυστυχώς, η ταλαιπωρία του δεν σταμάτησε εκεί. Την Τετάρτη το μεσημέρι και ενώ στο σπίτι, εκτός από τη γυναίκα του, βρισκόταν και ο γιος του, Αλέξης, που ήρθε από την Αμερική, για να δει τον πατέρα του, ο Τζον Μοδινός έπεσε από το αναπηρικό καροτσάκι και χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι. Αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ, λόγω της φύσης του τραύματός του.

Εκεί, όμως, τον περίμεναν χειρότερα. Αφού οι γιατροί που εργάζονταν στα επείγοντα περιστατικά έραψαν την πληγή στο κεφάλι του, τον τοποθέτησαν σε ένα ιατρικό τραπέζι, μέχρι να συνέλθει. Δυστυχώς, κανείς δεν τον επέβλεπε, και έτσι ο Τζον Μοδινός βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο δάπεδο.

Η κατάστασή του αυτή την ώρα χαρακτηρίζεται σταθερή, ενώ υπάρχει περίπτωση τη Δευτέρα να εισαχθεί στο χειρουργείο.

star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved