Μενεγάκη: Με τα μούτρα στη σούπα γιατί την έδειρε η μάνα της
Showbiz

Μενεγάκη: Με τα μούτρα στη σούπα γιατί την έδειρε η μάνα της

Αφού μάθαμε τα προσωπικά της και χαΐρι δεν είδε με τα νούμερα, η Ελένη Μενεγάκη σκέφτηκε να ρίξει στην «μάχη» της τηλεθέασης τα... βιώματά της! Έτσι, σήμερα μας ενημέρωσε για την παιδική της ηλικία, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο την έδειρε η μητέρα της.


Αφορμή για την εξομολόγηση της ξανθιάς παρουσιάστριας στάθηκε η ενότητα της μαγειρικής, όπου ο σεφ Ανδρέας έφτιαξε μοσχάρι σούπα. Μύρισε σουπίτσα το πλατό και οι αναμνήσεις της Ελένης ξαναγυρίσανε...
Πλησίασε τα πιάτα η «βασίλισσα», έριξε λεμόνι στα πιάτα και άρχισε να τρώει το μοσχαράκι και τα λαχανικά, κάνοντας τα απαραίτητα «μμμμ» και «ααααχ το ζουμάκι».
Δώστου να τρώει σούπα, δώστου να μιλάει η Ελένη και κάπου εκεί θυμήθηκε τα μικράτα της: «όταν ήμουνα μικρή, η μάνα μου είχε δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να με κάνει να φάω έστω πέντε κουταλιές σούπα. Έχει κλάψει στα πόδια μου, με έχει παρακαλέσει, μου έδινε χρήματα, που έταζε ότι θα μου αγοράσει αυτό που ήθελα, έχω φάει ξύλο, είχα φωνές, είχε πάθει υστερία», είπε χαρακτηριστικά.
Μα τόπι την έκανε η μαμά Μενεγάκη την κόρη της για να φάει σούπα; Α πα πα... Ανένδοτη, πάντως, ήταν η Ελένη! Όπως συμπλήρωσε, σούπα έφαγε στα 20 - 22 και από τότε την λατρεύει!
Εκτός κι αν της προτείνουν σούσι, προσθέτουμε εμείς, οπότε ποιός την υπολογίζει την σούπα; πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved