Μια λιμουζίνα για τον Πιρές
G-Sports

Μια λιμουζίνα για τον Πιρές

Εκνευρισμένοι φέρονται να είναι οι παίκτες της Άστον Βίλα για τις ανέσεις που παρέχει η ομάδα στον Πιρές σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Όπως αναφέρουν ο ο Πιρές πηγαίνει κάθε μέρα σπίτι του με… λιμουζίνα. Ο 37χρονος άσσος που για έξι μήνες δεν είχε ομάδα, βρήκε καταφύγιο στην ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ. Το πρόβλημα όμως στην υπόθεση είναι ότι ο Πιρές μένει 100 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο και έτσι η διοίκηση της Άστον Βίλα έχει μισθώσει έναν υπάλληλο με μία λιμουζίνα για να πηγαινοφέρνει τον Γάλλο άσσο.
"Ναι είναι μία ξεχωριστή αντιμετώπιση όμως οι συμπαίκτες μου το ξέρουν. Το καλό είναι πως δεν ζηλεύουν, παρά τα όσα λένε, αφού οι Άγγλοι κάνουν ότι θέλουν. Η απόσταση από το Λονδίνο μέχρι το Μπέρμινγχαμ είναι 100 μίλια, όμως η ιδέα ήταν αποκλειστικά του Ουγιέ.
Κάθε πρωί στις 7:45 ταξιδεύω για περίπου δυο ώρες, κάνω την προπόνηση μου, τρώω με τους συμπαίκτες μου και μετά γυρνάω πίσω. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα! Δεν ήθελα να μετακομίσω σε νέο σπίτι και ο προπονητής μου το κατάλαβε. Το ταξίδι της επιστροφής είναι ωραίο. Μου αρέσει να ρίχνω έναν υπνάκο και να πηγαίνω σπίτι φρέσκος. Δεν παραπονιέμαι, υπάρχει DVD player, i-pad και τηλέφωνο μέσα στο αμάξι" δήλωσε ο Πιρές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved