Λορέντζο Καριέρε: ρεκόρ Γκίνες για το γιο της Ματούλας, που ξεκινά νέα καριέρα
Media

Λορέντζο Καριέρε: ρεκόρ Γκίνες για το γιο της Ματούλας, που ξεκινά νέα καριέρα

Στην εποχή των ισχνών αγελάδων του Mega επιστρέφει με δική του εκπομπή ο Λορέντζο Καριέρε! Ναι, όλες οι ελπίδες του τομέα ψυχαγωγίας του καναλιού στρέφονται στη δυναμική επιστροφή του στην παρουσίαση της εκπομπής των «Ρεκόρ Γκίνες».


Τον Λορέντζο όπως ίσως θυμόσαστε τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στο ριάλιτι του Mega «Bar». Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε αυτός το παιχνίδι προσεταιρίστηκε τους αδελφούς Ελευθερά (εις εκ των οποίων είχε πάρει το έπαθλο και την πρώτη θέση) και έφτιαξε το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα» (φωτό).
Δυστυχώς η φιλία δεν κράτησε όσο θα ήθελαν και στη συνέχεια ο Λορέντζο που παντρεύτηκε την κυρία Έλενα Κατραβά, στέλεχος του Mega με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά βρέθηκε συμπαρουσιαστής στο “Guiness World Records”.
Οι υπεύθυνλι του καναλιού αποφάσισαν να στείλουν την Κατερίνα Στικούδη και να αναθέσουν στους Κώστα Φραγκολιά, Γιώργο Λιανό και Λορέντζο Καριέρε την παρουσίαση.
Στο μεταξύ και μέχρι να τον δούμε στην οθόνη, ο Λορέντζο που τον έχουμε απολαύσει ως παίκτη ριάλιτι, ως τραγουδιστή και ως επιχειρηματία με δικό του κλαμπάκι στου Ψυρρή, απ’ όπου του έκανα έξωση για 14.000 ευρώ έχει ήδη κάνει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο στη Ρώμη.

Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved