Ο Φίλιππος Νιάρχος incognito στην Ελλάδα
Lifestyle

Ο Φίλιππος Νιάρχος incognito στην Ελλάδα

Πανικός και έντονη κινητικότητα πριν μερικές μέρες στα VIP του Ελευθέριος Βενιζέλος. Ώρα 19.04. Τρεις τζίπ «λίμο» περνούν την πύλη με τους οδηγούς να επιδεικνύουν στους υπαλλήλους ασφαλείας, τις απαραίτητες άδειες για να πλησιάσουν το λίαρ τζετ ενός εκ των ισχυρότερων Ελλήνων στον Κόσμο.

Περίπου 20 άνδρες ιδιωτικής Ασφάλειας έχουν ακροβολιστεί σε νευραλγικά σημεία και περιμένουν την αποβίβαση. Όλα είναι έτοιμα. Ο πιλότος ενημερώνει τον Πύργο ελέγχου πως έχει μπει σε τροχιά I.L.S. Σε λίγα λεπτά το liar τροχοδρομεί στο διάδρομο . Οι πόρτες ανοίγουν και ο Φίλιππος Νιάρχος πατάει Ελλάδα. Πίσω του ακολουθούν έξι ακόμη φίλοι του, τραπεζίτες και επιχειρηματίες μαζί με τις γυναίκες τους.
Την ίδια ώρα τέσσερις υπάλληλοι της Σπετσοπούλας “καθαρίζουν” το ελικοδρόμιο του νησιού καθώς, η παρέα μετά την αποβίβασή της κατευθύνεται στις εγκαταστάσεις γνωστού εφοπλιστή στην περιοχή της Βάρης απ όπου με ελικόπτερο μεταβαίνει στην Σπετσοπούλα.
Ο Φίλιππος -πατέρας του γόη Σταύρου Νιάρχου- είναι εξαιρετικά ευδιάθετος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr τα ελικόπτερα φθάνουν την προβλεπόμενη ώρα στο ιδιόκτητο νησί της οικογένειας. Εκεί που παραθερίζει και η Πριγκίπισσα του Μονακό Καρολίνα. Το γλέντι που στήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο συζητιέται έντονα στις κοσμικές παρέες στο Πόρτο Χέλι καθώς λέγεται ότι καλεσμένοι και οικοδεσπότες έπεφταν για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες συμμετέχοντας σε ατέρμονες συζητήσεις για επενδύσεις και για κυνήγια.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved