Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια: Φυγαδεύτηκαν στο αεροδρόμιο
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης-Ζέτα Μακρυπούλια: Φυγαδεύτηκαν στο αεροδρόμιο

Το ζευγάρι έφυγε στις 9.00 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριο Βενιζέλος» της Αθήνας, με πτήση των κυπριακών αερογραμμών και έφτασαν στην Κύπρο στις 10.40.

Ενώ στο αεροδρόμιο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέφευγε τις δηλώσεις, η Ζέτα μίλησε στις κάμερες, για τον έρωτά της με τον Μιχάλη. Οι δύο τους έκαναν ξεχωριστά check in στο αεροδρόμιο. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνουν μαζί, για λίγες μέρες στην Κύπρο και θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δόθηκε για να κάνουν και διακοπές. Ως γνωστόν, η Ζέτα απόψε θα παρουσιάσει τα βραβεία Jonnie Walker-Man of the year και οι πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι αυτός που θα παραλάβει το βραβείο του άνδρα της χρονιάς.

Και μπορεί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι να περίμεναν τους δυο επώνυμους στο αεροδρόμιο, άνδρες της ιδιωτικής τους ασφαλείας όμως τους φυγάδευσαν από άλλη έξοδο. Τελικά το αγαπημένο ζευγάρι οδηγήθηκε κατευθείαν στο σπίτι του Μιχάλη, πράγμα που αποδεικνύει πως θα μείνουν μαζί, ενώ λίγο αργότερα η Ζέτα έφυγε. Γύρω στα 2.30 το μεσημέρι, η παρουσιάστρια πήγε στο Pavilion για πρόβες. Με σκυμμένο το κεφάλι και με την βοήθεια ανθρώπου ασφαλείας προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο της για να μην την αποθανατίσουν φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.
Γύρω στις 4 το απόγευμα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναχώρησε από το Pavilion και πήγε να συναντηθεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στα βραβεία σύμφωνα με πληροφορίες θα πάνε χωριστά. Πηγή: showbiz.com.cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved