Στρατής Λιαρέλλης: "Δεν φεύγουν από τον ΑΝΤ1 Παπαδάκης και Χούκλη"
Showbiz

Στρατής Λιαρέλλης: "Δεν φεύγουν από τον ΑΝΤ1 Παπαδάκης και Χούκλη"

Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΑΝΤ1 παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην Μαρία Χούκλη, όσο και στον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

"Υπήρξε μια σεναριολογία, μια φημολογία απόψεων οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στον ΑΝΤ1 δεν υπήρξε θέμα για τον Παπαδάκη. Πρώτον,δεν έπρεπε και δεν χρειαζόταν να γίνει συζήτηση ως τώρα διότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο. Δεύτερον, έχει ιστορική σχέση με τον ΑΝΤ1 και το κανάλι με εκείνον. Είναι σταθερή αξία,κεφάλαιο για το κανάλι. Στις μέρες μας κανείς δεν εκποιεί τις αξίες του. Επίσης πετάγονταν στα σκουπίδια οι επίσημες θέσεις του ΑΝΤ1 που ανέφεραν πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Ετσι δημιουργήθηκε το μπαμ σε θέμα που δεν υπήρχε"

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" να αφήσει την πρωινή ζώνη και να παρουσιάσει κάτι άλλο, ο ίδιος απαντά: "Η ένταση και η φόρτιση όλου αυτού του θορύβου μάς έχει αποπροσανατολίσει τόσο που, πιστέψτε με,δεν έχουμε κάνει κουβέντα με τον Παπαδάκη διότι κάθε μέρα είχαμε να διαχειριστούμε το είπα- είπες. Αν ο Γιώργος θέλει να κάνει κάτι άλλο ή το κανάλι θέλει να κάνει κάτι άλλο ή θέλουν ή δεν θέλουν να συνεχίσουν θα το συζητήσουμε".


Για την Μαρία Χούκλη, είπε πως η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου θα ανανεωθεί και την επόμενη χρονιά: "Προφανώς. Θέλω να σας πω ότι η Μαρία Χούκλη για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πρόκειται για άριστο επαγγελματία, καλό χαρακτήρα και συνάδελφο που εντάχθηκε στην ομάδα και η ομάδα με τη σειρά της δημιούργησε τους ρυθμούς της. Δεν περίμενα ότι θα πάμε τόσο καλά".

Τέλος, για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το δελτίο του ΑΝΤ1, ο Στρατής Λιαρέλλης λέει πώς δεν είναι αυτά που θέλει. Ωστόσο: "Σε σχέση με αυτά τα οποία σκεφτόμουν ένα χρόνο ακριβώς προτού αναλάβω και σε σχέση με το νέο ξεκίνημα από τον Σεπτέμβριο, θα σας πω ότι σε μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει αυτό το οποίο θέλαμε. Είχε συμφωνηθεί με τη διοίκηση του σταθμού ότι θα κάνουμε στροφή σε ειδησεογραφικό δελτίο. Θεωρώ ότι το περιεχόμενό μας είναι αξιοπρεπές ενώ σε ό,τι αφορά την ιεράρχηση της ειδησεογραφίας και την αποφυγή μονοθεματικού δελτίου θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου."

Πηγή: Βήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved