Αρναούτογλου Vs Κορομηλά: Νέα κόντρα στις οθόνες μας!
Media

Αρναούτογλου Vs Κορομηλά: Νέα κόντρα στις οθόνες μας!

Γρηγόρης εναντίον Ρούλας! Μια νέα τηλεοπτική κόντρα στις οθόνες μας. Οι παρουσιαστές ενδέχεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να μας βάλουν σε ένα μεγάλο δίλημμα: «Money drop» ή «Greek idol»;

Η εμπειρία τους στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και η αγάπη που τρέφουν οι τηλεθεατές για τα πρόσωπά τους θα δοκιμαστούν σε δύο τελείως διαφορετικά τηλεοπτικά προϊόντα: ένα μαγνητοσκοπημένο παιχνίδι απέναντι σε ένα ζωντανό show. And the winner is… Η επιλογή είναι του κοινού.

Η αρχή της μάχης δόθηκε το Σάββατο, οπότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντιμετώπισε αρχικά τα ταλέντα αλλά και τα παρατράγουδα του talent show. Στο πρώτο «crash test» με το δημοφιλές παιχνίδι οι ιθύνοντες του Alpha ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του τηλεοπτικού προϊόντος τους στον πίνακα της AGB και, αναλόγως, να πορευτούν. Αν όλα πάνε καλά (σε επίπεδο τηλεθέασης) για το κανάλι της Κάντζας, ενδέχεται εκτός από τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, και τα live του «Greek idol» να προβάλλονται κάθε Σάββατο απέναντι από το «Money drop», σε μια δύσκολη αναμέτρηση του «Αρνι» με τη Ρούλα.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, το ζωντανό πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και ήδη υπάρχει πολύς χρόνος προκειμένου να δοκιμαστεί η συγκεκριμένη μέρα και ώρα σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved