Βάνα Μπάρμπα: Τι αποκαλύπτει για την βράβευσή της με Όσκαρ
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: Τι αποκαλύπτει για την βράβευσή της με Όσκαρ

Για την βράβευσή της με Όσκαρ, το 1991, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και αποκάλυψε πώς είναι να παραβρίσκεσαι στην πιο μεγάλη βραδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και γιατί δεν έμεινε να κάνει καριέρα στις ΗΠΑ όπως προσπαθούν να κάνουν πολλοί συνάδελφοί της.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βάνα είπε για την ταινία «Mediterraneo». «Πάντα μου κακοφαινότανε που λέγανε ποιες Ελληνίδες φτάσανε μέχρι τα Όσκαρ, αλλά ήτανε δίκαιο γιατί δεν ήταν ελληνική συμμετοχή, αλλά ιταλική», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας πως η ταινία ήταν διαφήμιση για την χώρα μας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πατήσαμε στο κόκκινο χαλί, ξαφνικά έγινε ένας πανικός. Όλο αυτό που βλέπεις σαν όνειρο είναι πολύ μεγάλο, μόνο που τότε είσαι στο όνειρο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ δύο χεράκια πάνω ψηλά στον εξώστη, που ήταν οι δικοί μας, να φωνάζουν. Μια ελληνικότητα και μια αδελφοσύνη πατριωτική, που με είχε συγκινήσει», δήλωσε και εξομολογήθηκε πως φορούσε μια τουαλέτα Armani που την είχε νοικιάσει.

Από εκείνη την τριετία, η Βάνα θυμάται ότι ήταν ανέμελη περίοδος της ζωής της: «Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν οι έρωτες. Δεν δούλευα με την λογική της καριέρας. Δεν ήμουν καριερίστα ποτέ, ίσως έγινα όταν μεγάλωσα», είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη με τον Ιταλό που έπαιζε στο «Mediterraneo».

«Είναι τόσο μεγάλο to be true», είπε η ηθοποιός για την παραμονή της στο Λος Άντζελες, προσθέτοντας πως είχε την τύχη να φτάσει στα Όσκαρ αλλά και την ατυχία να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί. «Φοβόμουν... Δεν μπορείς να πας με όλους τους ανθρώπους που είναι μύθοι, που έχεις μεγαλώσει μαζί τους. Εδώ η Βουγιουκλάκη με έπαιρνε τηλέφωνο απέξω και έλεγα "Εγώ μαζί της;" Κρυβόμουνα», συνέχισε.

Όπως είπε, τους τέσσερις μήνες που έκατσε στην Αμερική πλήρωνε από την τσέπη της και δεν μπορούσε να αντέξει το κόστος ζωής. «Πρέπει να περιμένεις εκεί. Πρέπει να έχεις λεφτά. Γι’ αυτό πάνε όλοι οι ηθοποιοί και δουλεύουν γκαρσόνια. Όλοι οι ηθοποιοί στο Hollywoodπάνε και κάνουν δεύτερες δουλειές», εξομολογήθηκε η Βάνα και διηγήθηκε την εμπειρία της σε πολύ μεγάλα casting, μεταξύ των οποίων το «The Specialists» με τον Σταλόνε και την Στόουν που... δεν της άρεσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved