Quiz: Ποια επώνυμη κυρία διατηρεί σχέση με πασίγνωστο αθλητή;
Showbiz

Quiz: Ποια επώνυμη κυρία διατηρεί σχέση με πασίγνωστο αθλητή;

Το νέο, «καυτό», «σπαρταριστό» κουτσομπολιό, που έχει γίνει talk of the town στα πηγαδάκια της υψηλής κοινωνίας θέλει επώνυμη κυρία της showbiz να διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό, (δηλαδή πιο γνωστό δεν γίνεται), αθλητή.

Η εν λόγω κυρία, λοιπόν, είναι πάντοτε περιποιημένη, ντυμένη και βαμμένη «στην τρίχα» και δεν είχε δώσει ποτέ μέχρι σήμερα λαβή για οποιοδήποτε σχόλιο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και επανήλθε πριν από λίγο καιρό μέσω τηλεοπτικού προγράμματος.

Βέβαια, πριν αποσυρθεί, είχε φροντίσει να φωτογραφηθεί αρκετές φορές σε υπερπολυτελή σκηνικά τύπου «σπίτι με ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα», τύπου «λαμπερά γκαλά», τύπου «φόρεσα κάτι απλό κι απέριττο που στοιχίζει μια ολόκληρη περιουσία και βγήκα».

Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί σχέση με επίσης ευρέως γνωστό αθλητή. Θα αναρωτηθείτε τώρα πως είναι αυτός: Νέο τον λες, ωραίο… χμμμ… μπορείς και να τον πεις. Εξαρτάται τα γούστα του καθενός. ‘Η μάλλον της καθεμιάς. Όπως επίσης μπορείς να τον πεις και πολλά άλλα που συχνά λέγονται και γράφονται για εκείνον: ΚΑΙ εντός και κυρίως εκτός του επαγγελματικού του χώρου.

Η κυρία… επί των τιμών, που αν και στο προσκήνιο προωθεί όσο λίγες Ελληνίδες το πρότυπο του γάμου, της οικογένειας και της ευτυχίας που συνήθως φέρνει ο καρπός (ή οι καρποί) του έρωτα ενός ζευγαριού, στο παρασκήνιο φαίνεται πως παθαίνει μια μικρή αμνησία, μια και όλα τα παραπάνω ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας της. Γιατί, όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες πέφτει στην (μεγάλη) αγκαλιά του αναπληρωματικού αγαπημένου της και δεν λέει να βγει από εκεί. Γιατί μεγάλη την αγκαλιά του την λες, ψέματα να μην λέμε, να λέμε την αλήθεια.

Επειδή όμως το quiz είναι ομολογουμένως για γερούς λύτες, θα σας δώσουμε ένα επιπλέον στοιχείο: Ούτε εκείνη, ούτε εκείνος μιλούν συχνά στις κάμερες... τυχαίο; Βρε κάτι πράγματα που μαθαίνει κανείς out of the blue... Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved