Το δράμα του Κώστα Τσάκωνα: Το ατύχημα και η απώλεια μνήμης
Showbiz

Το δράμα του Κώστα Τσάκωνα: Το ατύχημα και η απώλεια μνήμης

Κραυγή απόγνωσης από τον Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος εδώ και χρόνια ανεβαίνει το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά. Με δυο ανήμπορα αδέρφια και τον ίδιο πλέον να αδυνατεί να εργαστεί τουλάχιστον στο θέατρο διεκδικεί τα αυτονόητα από την πολιτεία.


Από το 2004 έχει εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα με τον δήμο Αθηναίων, γεγονός που τον γονατίζει οικονομικά και ηθικά. Ένα ατύχημα σε αφύλακτα δημόσια έργα του προκάλεσε απώλεια μνήμης, Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν ηθοποιό. «Αμέσως κυκλοφόρησε η βρόμα στο θέατρο» εξηγεί ο ίδιος ότι «ξεχνάω τα λόγια μου» Έτσι δεν ακολούθησε τον θίασο στον οποίο συμμετείχε και έχασε 58.800 ευρώ, τα οποία και διεκδικεί. Αυτό ήταν το πρώτο πικρό ποτήρι για τον Κώστα Τσάκωνα, αφού τα επόμενα χρόνια δούλεψε μόνο δυο φορές στο θέατρο. Άνεργος και απελπισμένος παίρνει την απόφαση να βρει το δίκιο του μέσα στις δικαστικές αίθουσες. «Πριν καταθέσω αγωγή έστειλα επιστολή στον τότε δήμαρχο Αθηναίων τον Κακλάμάνη ζητώντας να με αποζημιώσει διότι έμεινα άνεργος μου απάντησε: «Λυπούμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι…». Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός διερχόμενος με τη βέσπα του από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης εκτελούνταν έργα διαμόρφωσης χώρων του δήμου Αθηναίων και κατέπεσε στο κεφάλι του ένα τεράστιο δέντρο.
Ο ηθοποιός εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του Ευάγγελο Ζερβέα να αρχίσει δικαστικό αγώνα. «έκανα μήνυση κατά του δήμου Αθηναίων και κατά του εργολάβου που διεξήγαγε το έργο. Μέχρι σήμερα έχω πάρει τέσσερις αναβολές» υποστηρίζει ο ηθοποιός. Ύστερα από δυόμισι χρόνια κρίθηκε αναρμόδιο το δικαστήριο, όπως διευκρινίζει ο Κώστας Τσάκωνας και το θέμα παραπέμφθηκε στη Ριανκούρ στα διοικητικά δικαστήρια, εκεί όπου υπάγονται οι δήμοι…

Σαν να μην έφτανε αυτό σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα ζει και ένα οικογενειακό δράμα, είναι υποχρεωμένος να φροντίζει και τα δυο αδέρφια του που έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved