Άρης Πλασκασοβίτης: Ο Κερκυραίος του Greek Idol που τον φωνάζουν... «ΣΑΚΗ»!
Showbiz

Άρης Πλασκασοβίτης: Ο Κερκυραίος του Greek Idol που τον φωνάζουν... «ΣΑΚΗ»!

Ο Άρης Πλασκασοβίτης από την αρχή της συμμετοχής του στο Greek Idol κατάφερε να μαγνητίσει τους πάντες και ειδικά τον γυναικείο πληθυσμό.

Η εμφάνιση του, το ταλέντο του, το χαμόγελο του, όλα αυτά κατάφεραν με μιας να γίνει το πρώτο... αστέρι του νέου κύκλου του talent show του ALPHA. Έχει ολόκληρο το πακέτο για να γίνει το νούμερο ένα ποπ είδωλο (αν δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα, που δεν το ευχόμαστε) στην ελληνική showbiz, σπουδαία φωνή, καλή σκηνική παρουσία και απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική και στην χορογραφία...!
Ο ίδιος δηλώνει «Αυθόρμητος», «αισιόδοξος», «επίμονος» αφού όπως λέει είναι οι λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο. Ο Άρης είναι μόλις 21 χρόνων, ασχολείται με την υποκριτική, το χορό και τη μουσική και έχει όνειρο να γίνει και τραγουδιστής.
Κατάγεται από την Λευκίμμη της Κέρκυρας (ναι το νησί που γεννήθηκε ο Σάκης Ρουβάς) ενώ στο βιογραφικό του έχει και σπουδές φυσικοθεραπείας. Οι περισσότερες φίλες του, τον αποκαλούν «SAKI» ενώ έχει μεγάλη αδυναμία με τα κατοικίδια. Το σκυλί του, ο Έκτορας, είναι η ζωή του όλη.. όμως μεγάλη αδυναμία έχει και στον Τζουκ, το σκυλάκι της ξαδέλφης του.
Τρελαίνεται για πάρτι ενώ μπορεί άνετα να σου διοργανώσει το πάρτι της ζωής σου... αφού σε αυτά είναι γάτα. πηγή: showtime

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved