Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 29 Απριλίου
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 29 Απριλίου

Γενικό προφίλ

Μια υπέροχη μέρα ανοίγεται μπροστά σας με τη Σελήνη να στέλνει δονήσεις θετικής ενέργειας ενώ παράλληλα αρκετές εργασίες ή ενασχολήσεις θα «βγουν» σχετικά εύκολα.

Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να αναζωογονηθείτε τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Κριός

Μια εξαιρετική μέρα η οποία πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρό της. Συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις – μικρές αποδράσεις θα μπορούσαν σήμερα να παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην αποκατάσταση των σχέσεων όσο και στη ψυχική σας διάθεση. Στα αισθηματικά, η προσέγγισή σας ίσως σας θυμίσει κάτι από τα σχολικά σας χρόνια όπου δέσποζε η αθωότητα.

Ταύρος

Πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς, ειδικά αφού κρατάτε μια παθητική στάση εξαρτώμενοι από άλλους. Σε προσωπικό επίπεδο, το σώμα σας ίσως σας στέλνει μηνύματα πως χρειάζεται ξεκούραση. Τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτετε σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο Λέοντα θα σας παρακινήσουν να κάνετε πράγματα τα οποία τελικά θα είναι υπέρ σας.

Δίδυμοι

Σήμερα ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την επικοινωνιακή δεινότητα, προκειμένου τα πράγματα να πάνε όπως τα επιθυμείτε. Η αδυναμία να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά ίσως είναι σήμερα το μόνο μελανό σημείο. Ωστόσο, μέσα από δραστηριότητες όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή παρακολούθηση μιας ταινίας θα σας βοηθήσουν να εκτονώσετε το σημείο αυτό.

Καρκίνος

Η ηρεμία και η σωστή εξάσκηση σε κάποια πράγματα θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε στους τομείς που επιθυμείτε, ωστόσο δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και προσπαθήστε κυρίως να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που κατά το παρελθόν σας έχουν στηρίξει. Αποφύγετε να δεσμευτείτε για πράγματα τα οποία δεν ξέρετε, αν μπορείτε να τα τηρήσετε.

Λέων

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είναι για εσάς βάλσαμο, αφού θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αποθέματα ενέργειας που διαθέτετε. Προσπαθήστε σήμερα στα ραντεβού σας να είσαστε συνεπείς και, κυρίως μέσα από τις συζητήσεις, θα είναι ωφέλιμο να κρατήσετε μια στάση αναμονής. Καλή μέρα για επαφές.

Παρθένος

Οι συνήθειες που έχετε αποκτήσει μπορεί να είναι για εσάς απόλυτα φυσιολογικές όμως για άλλους κάποια πράγματα φαίνονται αδιανόητα. Τα «θέλω» σας ίσως σήμερα βρουν την ευκαιρία για την πραγμάτωσή τους, αφού μέσα από μια πρόταση θα καταφέρετε να κερδίσετε πάρα πολλά πράγματα. Προσπαθήστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας.

Ζυγός

Στον αισθηματικό σας κόσμο ίσως χρειαστεί να δώσετε ευκαιρίες, αφού τόσο καιρό ήσασταν κάπως αυστηροί. Κάποιες συναντήσεις ίσως τελικά δεν είναι όπως φαίνονται γι' αυτό προσπαθήστε να είσαστε ιδιαίτερα λακωνικοί, ώστε να μην αποκαλύψετε τα χαρτιά σας. Κάποια χρήματα ίσως σας ζητηθούν προς εξυπηρέτηση κάποιων. Αποφύγετε τις υπερβολές κατά τη συζήτηση.

Σκορπιός

Η ερωτική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και τίποτα δεν μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από αυτό. Μέσα από την καθημερινότητα ίσως διαπιστώσετε πως κάποια άτομα δεν τρέφουν και τόσο φιλικά αισθήματα για το πρόσωπο σας και πως ο σκοπός τους είναι μάλλον ερωτικός. Τα διπλά παιχνίδια στην παρούσα φάση δεν ευνοούνται.

Τοξότης

Προσπαθήστε σήμερα να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας και κυρίως μην κρατάτε μέσα σας πράγματα που σας καταπιέζουν. Η αισθηματική ανταπόκριση έρχεται από εκεί που δεν το φαντάζεστε -πλην όμως σε προσωπικό επίπεδο- αυτό ίσως να μην σας ικανοποιεί. Τα τηλεφωνήματα δίνουν και παίρνουν ανατρέποντάς σας έτσι την καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία και να αφιερώσετε το χρόνο σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα από το προσωπικό σας περιβάλλον θα λάβετε ανέλπιστες χαρές, αφού τελικά θα διαπιστώσετε πως σας νοιάζονται πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Η σωστή προσέγγιση και η αντιμετώπιση καταστάσεων θα σας βοηθήσει να ανεβείτε κι άλλο στα μάτια κάποιων.

Υδροχόος

Προσωπικά ζητήματα και ένα ελεύθερο πεδίο θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Ο αισθηματικός σας κόσμος υφίσταται αλλαγές και κυρίως μια απροσδόκητη συνάντηση ή ένα σύντομο φλερτ θα σας βοηθήσουν να νοστιμίσει η σχέση. Ο πειρασμός στα ερωτικά καραδοκεί και εσείς μάλλον θα ενδώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθύες

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να καταπιαστείτε με δραστηριότητες της αρεσκείας σας, συνδυάζοντας τη βελτίωση ενός χώρου με τη σωματική άσκηση. Αισθηματικά, θα σας δοθεί να πείτε τα πράγματα που θέλετε όμως θα πρέπει να προσέχετε να μην υπερβάλλετε. Μέσα από τις σχέσεις σας αποκτάτε πολύτιμη εμπειρία.

Διαβάστε τώρα τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες κι ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας στο www.astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved