Σκορδά-Λιάγκας: Πώς θα ονομάζεται η νέα εκπομπή και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες τους;
Media

Σκορδά-Λιάγκας: Πώς θα ονομάζεται η νέα εκπομπή και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες τους;

Σαν βόμβα έπεσε χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα είναι την επόμενη σεζόν στον Ant1!


To ζευγάρι από τις αρχές καλοκαιριού το είχε προσεγγίσει ο ΑΝΤ1, αλλά και ο ALPHA. Η δε συνάντηση με τον Πέτρο Μπούτο έγινε σε καλό κλίμα, καμία συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε από την πλευρά του MEGA. Σύμφωνα και με το nassos blog, o Γιάννης Λάτσιος είχε ξεκαθαρίσει στο ζευγάρι πως ήθελε να συνεργαστούν. Μάλιστα όταν συναντήθηκε ο Λάτσιος με το ζευγάρι και είπαν το "Ναι", αμέσως έβγαλε και τα συμβόλαια. Το πρώτο επίσημο ραντεβού των παρουσιαστών με τον γενικό διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 έγινε σε εστιατόριο του "Αστέρα" πριν από 25 ημέρες.

Το συμβόλαιο τους είναι για δύο συν ένα χρόνια και ενδέχεται να λέγεται "Πρωινό ΑΝΤ1 παρέα". H εκπομπή θα έχει το ίδιο concept που ήδη έχει, αλλά θα έχει και ενημέρωση. Σε δεύτερη φάση θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παρουσίασης βραδινού talk show από τον Γιώργο.

Όμως ποιοι θα είναι οι συνεργάτες τους; Τι θα γίνει με τους συνεργάτες που είχαν στο «Πρωινό mou» στο Μega;

Τι θα γίνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει δεχτεί να αναλάβει δική του εκπομπή στο MEGA; Με τον Άκη Πετρετζίκη που έχει υπογράψει και αυτός με το Mega για εκπομπή μαγειρικής. Nα αναφέρουμε ότι το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Αμετακίνητη θεωρείται από τη στήλη της αστρολογίας η Λίτσα Πατέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved