Έχεις Σελήνη στον Κριό, τον Λέοντα ή τον Τοξότη; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!
Astrology

Έχεις Σελήνη στον Κριό, τον Λέοντα ή τον Τοξότη; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

Η Σελήνη στα ζώδια της Φωτιάς και τα μυστικά της!

Το να ρωτάμε «τι ζώδιο είσαι;» είναι πια συνηθισμένο. Είτε κάποιος ασχολείται με την αστρολογία είτε όχι, ξέρει σε ποιο ζώδιο ανήκει. Παρ’ ότι όμως ο Ήλιος στο κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «γνωρίσματα», δεν σκιαγραφεί απόλυτα την προσωπικότητα ενός ατόμου, καθώς είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες του γενεθλίου ωροσκοπίου που διαμορφώνουν «τον χαρακτήρα» του καθενός μας. Συχνά, μάλιστα, δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη θέση της Σελήνης, κατά τη στιγμή της γέννησής μας, η οποία μας δείχνει μια εικόνα για το πώς είμαστε κάτω από την επιφάνεια.

Αυτή είναι η πλευρά της προσωπικής μας ταυτότητας, που υπαγορεύει το πώς αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα,. Δείχνει τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας, το τι κρύβεται μέσα στην ψυχή μας.

Παρακάτω θα μάθεις ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται στην ψυχή σου, αν έχεις τη γενέθλια Σελήνη σου στον Κριό, τον Λέοντα ή τον Τοξότη!

Σελήνη στον Κριό

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεσαι, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, το να έχεις τον πλήρη έλεγχο πάνω σε κάθε τομέα της ζωής σου και τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου. Αναλαμβάνεις την αρχηγία, κάνεις τα πλάνα σου κι όλοι οι άλλοι θα πρέπει να τα εκτελούν. Αυτό μπορεί να μη φαίνεται τόσο, ειδικά αν έχεις στο ωροσκόπιό σου πλανήτες που σε κάνουν πιο εσωστρεφή, αλλά -ας είμαστε ειλικρινείς- κατά βάθος ξέρεις ότι έτσι αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ένα έντονο Εγώ, που θέλει οι γύρω σου να βαράνε προσοχή στις προσταγές σου και να ακολουθούν το δικό σου σενάριο. Αν δεν είναι διατεθειμένα να σε ακολουθήσουν, αποτύχουν ή σε κάνουν να βαρεθείς, απλά θα φύγεις για να αναζητήσεις κάτι καινούργιο και πιο συναρπαστικό. Μην ανησυχείς! Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο δεν έχει μόνο αρνητικά! Έχεις πάθος και αφοσίωση και είσαι πρόθυμος/η να πολεμήσεις για το δίκιο και οποιοδήποτε αγαπημένο σου πρόσωπο, αρνούμενος/η να υποχωρήσεις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved