Άρης για να γουστάρεις!
Astrology

Άρης για να γουστάρεις!

Καιρό είχες να ζήσεις τέτοιο… έπος στους ουρανούς!

Ο φίλος σου ο Άρης την ίδια στιγμή που ακονίζει τα νύχια του για την αντιπαράθεση με τον Κρόνο (τετράγωνο), σχηματίζει και δύο «κρυφές» -όπως τις λέω- αντιθέσεις, την μια με τον αστρικό Ουρανό στον Κριό και την άλλη με τον τροπικό Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κρατώντας για τον ίδιο την αστρική του εκδοχή.

Και βέβαια όσον αφορά τις εξελίξεις σε συλλογικό επίπεδο, από την στιγμή που όλα σχεδόν τα «θηρία» είναι στην αρένα, μπορεί να προκληθεί ανυπολόγιστη ζημιά. Όμως σε προσωπικό επίπεδο, ένας τέτοιος Άρης δεν είναι ο «μπαμπούλας» σου αλλά το κίνητρο που δεν είχες, η ευκαιρία σου να κάνεις «το κάτι παραπάνω» στην ζωή σου, έστω κι αν η αφορμή που θα σου δοθεί ανήκει στην σφαίρα των «ανεπιθύμητων» εξελίξεων. Είναι Άρης για να γουστάρεις!

Ο Κρόνος, ο Ουρανός κι ο Ποσειδώνας αρματώνονται σε γη ουρανό και θάλασσα, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Ε, και; Εσύ έχεις το δικό σου σχέδιο, φέρεις την σφραγίδα του δημιουργού που ξέρει να μετουσιώνει την κάθε πίεση μετατρέποντας την σε κάτι θαυμαστό. Κι αν είναι να διαλέξεις ένα πεδίο δράσης προνομιακό για σένα, δεν έχεις παρά να βουτήξεις στα νερά της γνώσης, να μυηθείς στα μυστήρια που ακόμη κρύβονται μέσα σου. Μάθε, ψάξε, μέτρα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved