Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!
Astrology

Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!

Το πιο πιθανό είναι να διαψεύσουν τις προσδοκίες σου!

Το να τρέφεις υψηλές προσδοκίες δεν είναι πάντα δικό σου λάθος. Συχνά, σε μια σχέση, ο ένας από τους δύο μπορεί να γεμίσει τον άλλον με υποσχέσεις, που τον κάνουν να ονειρεύεται και να περιμένει πολλά. Μετά όμως, διαπιστώνει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, οπότε έρχεται η διάψευση και η απογοήτευση. Μπορεί να φταίει το ότι ενθουσιάζεται κι αυτός εύκολα, ότι είναι ασυνεπής, υποκριτής, πολυγαμικός ή απλά ζει έντονα εκείνη τη στιγμή, χωρίς να σκεφτεί το μετά. Υπάρχει και η περίπτωση του bad timing! Δηλαδή, να πέσεις πάνω του όταν δεν είναι σε φάση να δεσμευτεί.

Κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να σε απογοητεύσουν, ακόμα κι αν δεν έχουν την πρόθεση να προκαλέσουν πόνο. Γι' αυτό καλό είναι να μην ξεσηκώνεσαι και να κρατάς μικρό καλάθι μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες". Αυτή σίγουρα είναι μια παροιμία που δεν αντιπροσωπεύει τον Υδροχόο, ο οποίος είναι από τους large τύπους, που προσφέρουν πολλά στην αρχή της γνωριμίας τους. Μετά ξεκινούν τα προβλήματα. Συχνά, δίνουν πολύ περισσότερη σημασία στις ανάγκες ενός φίλου, συνεργάτη ή όποιου το χρειάζεται, παρά στο άτομο με το οποίο είναι μαζί. Στην προσπάθειά του να κάνεις όλους τους άλλους ευτυχισμένους, παραμελεί τη σχέση του, στην οποία νιώθει εγκλωβισμένος. Αν προσθέσεις ότι είναι φύσει ανεξάρτητος, ότι δε φημίζεται για το πάθος του ή την αντίληψη που έχει για τον έρωτα, τότε δεν είναι να αναρωτιέται κάποια γιατί πρέπει να κρατά μικρό καλάθι μαζί του. Δεν είναι ότι δεν νοιάζεται για το ταίρι του, απλά έχει τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και, παρ' ότι ο ίδιος δε θέλει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved