Με ποιο άτομο θα ταίριαζες ερωτικά, ανάλογα με την ομάδα αίματός σου;
Astrology

Με ποιο άτομο θα ταίριαζες ερωτικά, ανάλογα με την ομάδα αίματός σου;

Η ομάδα αίματός μας δείχνει σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας γιατί όχι και το είδος της σχέσης μας;

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλιότερο άρθρο: Η προσωπικότητα του αίματος, κατά τους Ιάπωνες, η ομάδα αίματός μας δείχνει σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Μάλιστα, περίπου το 90 % γνωρίζει τον τύπο του αίματός του ενώ χρησιμοποιείται σαν "πολύτιμη πληροφορία" από το να προσλάβει κάποιος εργοδότης υπάλληλο, μέχρι στο αν ταιριάζουν ερωτικά δύο άνθρωποι!

Παρότι δεν υπάρχει μια τεκμηριωμένη επιστημονική εξήγηση μέχρι σήμερα, αξίζει να ρίξεις μια ματιά και να βρεις με ποιο άτομο θα ταίριαζες περισσότερο ανάλογα με την ομάδα αίματός σου.

1. Ομάδα αίματος 0

Οι άνδρες της ομάδας αίματος 0 θεωρούν την αγάπη εξίσου αναγκαία, όπως η τροφή. Είναι σε θέση να παρέχουν βαθιά αγάπη και συνήθως έχουν ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας. Είναι «κυνηγοί», γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μισούν τους ανταγωνιστές.

  • Βιώνουν δέος και τρόμο με τις γυναίκες της ομάδας αίματος 0 και η σχέση τους μπορεί να αναπτυχθεί, αν η κυρία δεν απαιτεί τον ηγετικό ρόλο στη σχέση.
  • Τα θηλυκά της ομάδας Α τον προσελκύουν επειδή τον εξιτάρει η δυσκολία τους να τα κατακτήσει.
  • Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Β είναι εξίσου δύσκολα προσβάσιμες για αυτόν, αλλά τις θεωρεί ότι είναι ακόμη ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να καταχωρήσει στην λίστα κατακτήσεων του.
  • Με τις γυναίκες ομάδας αίματος AB, επειδή δεν μπορεί να μείνει για καιρό μαζί τους, δεν του είναι εύκολο να κάνει σχέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved