Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι κυρίαρχα στο σεξ!
Astrology

Τα 4 ζώδια που θέλουν να είναι κυρίαρχα στο σεξ!

Τους αρέσει να κρατάνε τα ηνία στο κρεβάτι!

Αν θέλεις να έχεις το «πάνω χέρι» στο σεξ και να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι ο κυρίαρχος, πιθανόν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που τους αρέσει να ελέγχουν την… κατάσταση. Ίσως έχεις… απωθημένο σου να είσαι το αφεντικό, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, δεν πειράζει να είσαι λίγο και λίγο αυταρχικός/ή.

Μπορεί να βάζεις κάτω το έτερον ήμισυ και να του λες τι θέλεις να σου κάνει ή να του κάνεις ή να του δένεις τα μάτια γιατί του ετοιμάζεις μια σέξι έκπληξη και, γενικά, να σου αρέσει να παίρνεις τα ηνία στο κρεβάτι, όμως σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά είναι ευχάριστοι τρόποι για να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή. Φυσικά, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σου, επειδή το πιο ωραίο είναι να συγχρονίζεσαι με το ταίρι σου, να θυμάσαι ότι είναι πάντα απαραίτητη και η συναίνεσή του/της. Αν και μπορεί αρχικά να αισθάνεσαι λίγο άτολμος/η να ζητήσεις αυτό που θέλεις, το να είσαι ανοιχτός και ξεκάθαρος με το σύντροφό σου είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχεις την απόλυτη σαρκική ένωση. Είτε επιθυμείς να εναλλάσσονται οι ρόλοι του αφεντικού και του υποταγμένου είτε να είσαι εσύ ο καπετάνιος όλη την ώρα, το να εκφράσεις τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις μπορεί να αποδειχτεί ένας πολύ καλός τρόπος για να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο και καλύτερο ζώδιο του ζωδιακού, θέλει να είναι ο αρχηγός παντού, πόσο μάλλον στο κρεβάτι σου. Του αρέσει να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved