Το μήνυμα που «φέρνει» η Σεληνιακή έκλειψη  της 5ης Ιουνίου  στον Τοξότη
Astrology

Το μήνυμα που «φέρνει» η Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου στον Τοξότη

Στην κοσμική «ζυγαριά» αναμετρώνται η φαντασία και η αδυσώπητη πραγματικότητα

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 5ης Ιουνίου ενισχύει τις τάσεις φυγής σου από οτιδήποτε σε περιορίζει ή σε βαραίνει. Θα πρόκειται όμως για μια δημιουργική και γόνιμη φυγή ή μήπως για ό,τι πιο… ανθυγιεινό σου βρίσκεται πρόχειρο; Στο χέρι σου είναι κι εσύ αποφασίζεις.

Από την μια πλευρά κυλάνε οι ουσίες που σε οδηγούν σε έναν τεχνητό παράδεισο, με τους εμπόρους του να θησαυρίζουν. Θριαμβεύουν οι απατεωνιές και τα ψέματα που αποσκοπούν σε υλικά οφέλη, στο να «την βγάλεις», πατώντας επάνω στην καλή προαίρεση των άλλων. Ο προδότης και ο σπιούνος που τρύπωσε εντός σου. Το θαύμα που δεν πίστεψες, τα ξεχαρβαλωμένα από την «ανάγκη» οράματά σου.

Από την άλλη τα υψηλά και άφθαρτα ιδανικά σου, ο καλλιτέχνης που ζει μέσα σου και οι άγγελοι που κοσμούν τον εσωτερικό σου εαυτό. Η αίσθηση της συμπαντικής ενότητας, ο Ανθρωπισμός σου, το «κάνε το καλό και ριξ το στο γυαλό». Η Αγάπη, η Θυσία για το κοινό καλό. Το συμβόλαιό σου με τα «Ποσειδωνάκια», αυτά που σου φέρνουν το κάθε τι στην ώρα του, αρκεί να το έχεις ευχηθεί, προσκυνώντας την Χάρη τους. Το Θαύμα που υλοποιήθηκε από την δική σου Πίστη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved