Κάνεις yoga; Ποια στάση της είναι η ιδανική για το ζώδιό σου;
Astrology

Κάνεις yoga; Ποια στάση της είναι η ιδανική για το ζώδιό σου;

Μάθε ποια αντιστοιχεί στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά, για να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας τα workout!

Αλήθεια, γνώριζες πως υπάρχει για όλους μία συγκεκριμένη στάση του σώματος, η οποία είναι ικανή να τους ανεβάσει τη διάθεση; Σίγουρα όσοι από εμάς ασχολούνται αρκετά χρόνια με τη yoga, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το μαθαίνουν. Σύμφωνα με τους ειδικούς... yogi μάλιστα, η συγκεκριμένη μέθοδος εκγύμνασης σώματος και πνεύματος, ενδείκνυται για κάθε σώμα και ηλικία, αφού μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα καθώς και ασθένειες ψυχολογικής φύσης!

Ακριβώς επειδή πρόκειται για μία φιλοσοφία που θεμελιώνεται στην προσωπικότητα και τον ψυχισμό του κάθε ατόμου, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και ποια είναι η position που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις εκείνη που αντιστοιχεί στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά, για να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας τα workout!

ΚΡΙΟΣ: Navasane («Η στάση της βάρκας»)

Οι Κριοί είναι ένα ζώδιο με αστείρευτη συναισθηματική και σεξουαλική ενέργεια, η οποία μπορεί κάποια στιγμή να τους γυρίσει μπούμερανγκ ή να εμποδίσει τα σχέδιά τους. Σε αυτό το σημείο έρχεται η yoga με τη στάση Navasane, η οποία μας βοηθάει να ισορροπήσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Vrksasana («Η στάση του δέντρου»)

Όπως κάθε ζώδιο της Γης, έτσι και ο Ταύρος θέλει τα πόδια του να πατάνε γερά στο χώμα, χωρίς όμως να ζορίζεται ή να κουράζεται. Οι Ταύροι είναι πρακτικοί άνθρωποι που δύσκολα λειτουργούν υπό πίεση, για αυτό αναζητούν διαρκώς την ανεσή τους. Αυτό ουσιαστικά τους παρέχει και η «Στάση του δέντρου», η οποία τους επιτρέπει να βρίσκονται σε απόλυτη σύνδεση με το περιβάλλον τους, ενισχύοντας το εσωτερικό τους κέντρο με υπομονή και ενσυναίσθηση. Δύο αρετές απαραίτητες για να καλμάρει ο πηγαίος...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved