Τα 3 ζώδια που θα αγαπήσουν το μυαλό σου πιο πολύ από το κορμί σου!
Astrology

Τα 3 ζώδια που θα αγαπήσουν το μυαλό σου πιο πολύ από το κορμί σου!

Τα ζώδια που έλκονται από την εξυπνάδα, περισσότερο από κάθε τι

Για όλους υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που το βρίσκουν ελκυστικό πέρα από το κάθε τι σε ένα υποψήφιο ταίρι, είτε πρόκειται για φαρδιές πλάτες και γυμνασμένα κορμιά είτε για μια σπάνια αίσθηση του χιούμορ.

Όσον αφορά στα ζώδια, μερικά έλκονται από την τόλμη (σε βλέπω Κριέ), ενώ κάποια άλλα από το μυστήριο (π.χ. Ζυγός και Σκορπιός που φτιάχνονται με όποιον είναι ψηλός, σκοτεινός και γοητευτικός). Κάποια άλλα πάλι πιστεύουν ότι η ευγένεια και η καλοσύνη είναι αναμφίβολα τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά (γεια σου Καρκίνε).

Και ενώ όλες αυτές οι ιδιότητες μπορεί να δηλώνουν μερικούς καταπληκτικούς συντρόφους, υπάρχουν και τα ζώδια που περισσότερο από το κάθε τι σε έναν σύντροφο έλκονται από την εξυπνάδα. Ξέχνα τα χαριτωμένα αστεία και τα σέξι χαμόγελα – αυτά τα ζώδια έχουν το υψηλό IQ στην κορυφή της λίστας τους. Μην σου φαίνεται περίεργο. Πράγματι, μπορεί να έχουν φτιάξει μια λίστα με αυτά που τους εξιτάρουν πιο πολύ!

Θα ανακαλύψεις τα συγκεκριμένα ζώδια και θα συνδεθείς μαζί τους, μετά από μια πετυχημένη βραδιά μελέτης, δείχνοντας ενδιαφέρον ή κάνοντας διορθώσεις σε κάποια εργασία τους. Μπορείς ακόμα να τους πετύχεις μέσα από το προφίλ τους σε κάποια… σοβαρή εφαρμογή των social media, για παράδειγμα στο Linkedin.

Αν πράγματι σε ενδιαφέρει να δεθείς εγκεφαλικά και δυνατά με κάποιον, πέρα από τη σωματική σας επαφή, ρίξε μια ματιά στα 3 ζώδια της λίστας μας:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως δίνει το 110% του εαυτού του στην εργασία του και πάντα έχει τη ματιά του στραμμένη σε κάποια ακαδημαϊκή ή επαγγελματική διάκριση. Εξαιτίας αυτού, ο Αιγόκερως έχει χαμηλή ανοχή στη χαλαρότητα και στην επιπολαιότητα και ποτέ δεν βγαίνει έξω από το καλά οργανωμένο πρόγραμμά του. Αντ’ αυτού, θα περιμένει κάποιον/α που θα τραβήξει την προσοχή του. Εννιά στις δέκα φορές, αυτός ο κάποιος ή κάποια θα είναι ένα σκληρά εργαζόμενο άτομο με ιδιαίτερη ευφυΐα, όπως και ο ίδιος.

Αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις έναν Αιγόκερω, σου συνιστούμε να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved