Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Καρκίνος
Astrology

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Καρκίνος

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη και κυρίως το γιατί ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Το πέρασμα του Ήλιου από τα 12 ζώδια, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής, μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Αν λοιπόν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20-21 Μαΐου με 20- 21 Ιουνίου ανήκεις στους Διδύμους, που είναι ζώδιο διπλό, μεταβλητό, του αέρα που δείχνει τη διανοητική του φύση και κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, δείχνοντας πώς όπως και ο θεός της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας είχε ρόλο αγγελιοφόρου, «ταχυδρόμου», έτσι και εσύ αντίστοιχα σε αυτή τη ζωή καλείσαι να μεταφέρεις... γνώση.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Η Σελήνη συμβολίζει την κοιτίδα της ζωής, τη μάνα, την τροφό ως εκ τούτου το γήινο έργο σου είναι να γίνεις ένα πρόσωπο που θα φροντίσει για τους άλλους, θα τους γαλουχήσει με αξίες ή ιδανικά -πιθανόν μιας παρελθοντικής εποχής- και θα τα θρέψει ψυχικά, συναισθηματικά ή/και υλικά για να ωριμάσουν. Καρμικός σου λοιπόν προορισμός είναι να γίνεις ένας πρωταρχικός φορέας σωστής ανάπτυξης, τόσο μέσα στις σχέσεις σου όσο στην καθημερινότητα ή/και την εργασία σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved