Astroquotes Αυγούστου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!
Astrology

Astroquotes Αυγούστου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα στις 11:37 της 22ας Ιουλίου αλλά ουδείς ασχολείται μαζί του και σίγουρα αυτό το καίριο πλήγμα στο εγώ του θα έχει συνέπειες. "Γιατρέ μου πες μου τι να κάνω;" "Όλοι για τον Άρη στον Κριό συζητάνε!"

Όχι αδίκως τέκνον μου, αφού το άτακτο παιδί του ζωδιακού χώνεται στις δουλειές του Δία, του Πλούτωνα και του Κρόνου κι άντε τώρα να συνεννοηθούν μεταξύ τους τα αγύριστα κεφάλια. Τα βουβάλια τσακώνονται στους ουρανούς και τα δύσμοιρα βατράχια επί της γης τρέχουν για να σωθούν. Ναι βατραχάκι μου κι εσύ μαζί τους αλλά δεν είσαι σώνει και καλά καταδικασμένο να ποδοπατηθείς. Έχεις έργο να επιτελέσεις στο βατραχοχωριό, γιατί με τα τετράγωνα που τόσο φοβάσαι έχεις πετύχει τα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή σου κι άλλη μια φορά δεν θα σε χαλάσει.

Μπαίνει κι ο Ουρανός στο κόλπο, από τον Ταύρο, ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να πετάξεις από πάνω σου όλα εκείνα που σε κρατάνε σιδηροδέσμιο των κανόνων, που ποτέ δεν έφτιαξες εσύ. Θα μου πεις να σκάει ο τζίτζικας κι εσύ να αγκομαχάς με τις επαναστάσεις; Αυτό σου έλαχε όμως και μην διαμαρτύρεσαι.

Μπορείς φυσικά να «τα γράψεις» όλα και να φύγεις για διακοπές, αγκαλίτσα με την Αφροδίτη, που στις 7 Αυγούστου θυμάται το σπίτι στο χωριό, το μικρό σπίτι στο λιβάδι και τα μοσχομυριστά κουλουράκια της γιαγιάς Αστέρως. Νισάφι πια, τόσο καιρό στους Διδύμους την έφαγαν οι δρόμοι, Home sweet home τώρα… Πανηγυρίζουν τα Καρκινάκια κι άδικο δεν έχουν. Εξ άλλου εκεί στην φύση τα προβλήματα δείχνουν κατά πολύ μικρότερα, πρόσεξε μόνο, μην τσουρουφλιστείς από τον ήλιο ή τις φωτιές που θα ανάψουν οι κακοί για να σε ξετρυπώσουν.

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Αυγούστου!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved