Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου
Astrology

Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την τύχη στο πλευρό σου

Φαίνεται ξεκάθαρα από το πού έχεις τον Δία στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου!

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των ευκαιριών, των διευκολύνσεων, των λύσεων και γι' αυτό θεωρείται τυχερός και ο οίκος που τον έχεις στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου δείχνει πού ευνοεί! Δες παρακάτω το τι προσφέρει στον κάθε τομέα της ζωής μας.

Αν φυσικά δε γνωρίζεις πού είναι ο Δίας στον γενέθλιο χάρτη σου, βρες τον ΕΔΩ!

Δίας στον 1ο οίκο

Ο Δίας εδώ μας κάνει πιο ανοικτούς, χαρούμενους, γεμάτους ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε γρήγορα και θεαματικά όλα εκείνα που σε άλλους φάνταζαν απίθανα, αλλά σε εμάς έρχονται εύκολα. Τα άτομα, που εμφανίζονται στην ζωή μας, συμβάλλουν καταλυτικά στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μας προσφέρει την δυνατότητα να εξελιχθούμε τόσο σε νοητικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

Δίας στον 2ο οίκο

Ο Δίας μέσα από τον 2ο οίκο παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ενώ παράλληλα οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας εκπληρώνονται άκοπα και αβίαστα. Οι οικονομικές ευκαιρίες θα δίνουν και θα παίρνουν, οι συμφωνίες θα είναι επικερδείς και με όρους που μας συμφέρουν, ενώ η εύρεση πόρων για να αυξήσουμε το εισόδημά μας θα είναι εύκολη. Γενικώς, ελκύουμε το χρήμα!

Δίας στον 3ο οίκο

Η επικοινωνία και ο λόγος στα «φόρτε» του. Διευκολύνει σε πάσης φύσεως εξετάσεις, επαφές διαδικτυακές, αγορές (ακόμα και από δώρα) προϊόντων τεχνολογίας, την απόκτηση μεταφορικού μέσου, κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη ή κρατάμε άψογες σχέσεις με το κοντινό μας περιβάλλον (πχ αδέρφια). Ακόμη, ευνοούνται τα σεμινάρια, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και επαγγέλματα σχετικά με διαφήμιση, ίντερνετ, δημοσιογραφία, αρθρογραφία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved