Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις
Astrology

Το τετράγωνο Άρη - Κρόνου φέρνει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις

Πώς θα καταφέρεις να βγεις νικητής;

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό βαδίζει αργά-αργά προς το επόμενο ραντεβού του με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ένα τετράγωνο που αναμοχλεύει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αυτή, εξ άλλου, είναι η… δουλειά των δύο πλανητών, να ξέρεις όμως ότι δεν έχουν προσωπικά μαζί σου κι ας νομίζεις μερικές φορές το αντίθετο. Ίσα-ίσα, είναι αυτοί που αναδεικνύοντας ένα πρόβλημα σου, σου δίνουν ταυτόχρονα και την λύση του ή πιο σωστά σε αναγκάζουν να την επινοήσεις. Όχι εύκολα, ούτε χωρίς αγώνα. Στην πραγματικότητα σφυρηλατούν τον χαρακτήρα σου και δοκιμάζουν τις ικανότητες σου απέναντι σε δύσκολες προκλήσεις.
Γι’ αυτό μην τους αγνοείς, ούτε όμως και να τους φοβάσαι. Η επάρκεια της εκπαίδευσής σου είναι αυτή που θα κριθεί κι είναι σίγουρα η ευκαιρία σου να αποδείξεις το τι αξίζεις.

Και πέρα από τις φυσικές ή καλλιεργημένες αρετές σου, τις δεξιότητες που απέκτησες με κόπους, θα μετρήσει πολύ και η φιλοσοφία σου.

Το πρώτο που καλείσαι να κάνεις, είναι να γεφυρώσεις το προσωπικό με το συλλογικό συμφέρον, να δώσεις σε όλους να καταλάβουν ότι μπορούν να συνυπάρχουν, χωρίς να τρώγονται μεταξύ τους, χωρίς νικητές και ηττημένους. Ότι μπορείς να είσαι και χειραφετημένος και ενταγμένος σε ένα κοινό πλαίσιο. Να ακολουθείς τους νόμους αλλά και να τους αναθεωρείς, όταν καταντούν απάνθρωποι. Αυτό είναι το στοίχημά σου και για να το κερδίσεις θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, ανάμεσα στην τόλμη και τον ρεαλισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved