Αυτά τα 3 ζώδια «θα τα κάνουν θάλασσα» στο πρώτο ραντεβού!
Astrology

Αυτά τα 3 ζώδια «θα τα κάνουν θάλασσα» στο πρώτο ραντεβού!

 Mπορεί να σου κάνουν πολύ κακή εντύπωση...

Η ανησυχία που έχει το κάθε άτομο πριν το πρώτο ραντεβού, είναι μια πολύ δυνατή αλλά και εντελώς φυσιολογική κατάσταση. Είναι σαν να βαδίζεις στο άγνωστο. Μπορεί το ραντεβού να σου προκύψει συναρπαστικό, ρομαντικό, βαρετό, διασκεδαστικό, αμήχανο ή οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα πάντως τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι μοναδικά και θα σου μείνουν αξέχαστα.

Υπάρχουν κάποια ζώδια για το οποία το να κάνουν μια εκπληκτική πρώτη εντύπωση είναι απίστευτα εύκολο. Έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν και γοητεία, οπότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν, όμως, και άλλα ζώδια που παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι καταπληκτικοί τύποι, δεν είναι πάντα οι καλύτεροι στο να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πρώτο ραντεβού. Ίσως σου αφήσουν μια αίσθηση εκνευρισμού, αμηχανίας ή και βαρεμάρας. Αλλά επειδή το τρακ της πρώτης συνάντησης είναι μια καλή αιτία για αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, σίγουρα θα πρέπει να δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία. Κυρίως, αν πρόκειται για τα τρία ζώδια που αναφέρονται παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Το να βγαίνεις με έναν Κριό μπορεί να είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια, καθώς αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γεμάτο πάθος και θα σου δώσει την ώθηση για να ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο. Οι Κριοί έχουν μια φυσική αισιοδοξία που είναι μεταδοτική και είναι χαρά Θεού το να βρίσκονται γύρω σου. Ωστόσο, όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η ένταση δεν δημιουργούν την καλύτερη εντύπωση σε ένα πρώτο ραντεβού.

Ο Κριός είναι επιθετικός όταν επιδιώκει αυτό που τον ενδιαφέρει, και, αν του προκύψει, μπορεί να εκφραστεί με...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved