Η Αφροδίτη σε… γκραν γκινιόλ ερωτικές περιπέτειες!
Astrology

Η Αφροδίτη σε… γκραν γκινιόλ ερωτικές περιπέτειες!

Και μην ρωτάς για ζώδια, αφού όλα είναι στο κόλπο!

Μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, η καλή μας αγελάδα-Αφροδίτη στον Λέοντα- δεν θα κάνει βόλτες στην λιακάδα για να κατεβάσει γάλα, όπως έμαθες να τραγουδάς μικρός. Αντίθετα, τα διαδοχικά ραντεβού της με Πλούτωνα, Άρη και Κρόνο κατά σειρά… προσέλευσης, την βάζει σε «γκραν γκινιόλ» περιπέτειες. Α, είναι και ο αστρικός Ποσειδώνας που «χώνεται» στις υποθέσεις της, ξεγελώντας την ότι είναι στο σινεμά κι ότι όλα αυτά που ζει είναι της φαντασίας της. Και τα άσχημα, μα και τα καλά.

Μεγάλο μπέρδεμα, δηλαδή, αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά. Και μην ρωτάς για ζώδια, αφού μετά τον Λέοντα και τον Υδροχόο που είναι στην πρωτοκαθεδρία, όλα είναι στο κόλπο.

Πρώτα ο Πλούτωνας, την μπερδεύει με την Περσεφόνη και την τραβολογάει στον «κάτω κόσμο» της ψυχής σου, εκεί που το σεξ είναι συνυφασμένο με τις υπαρξιακές αγωνίες σου. Θα ζήσω γιατρέ; Μα και βέβαια, αφού όμως πρώτα «πεθάνεις» λιγάκι, (με την μεταφορική έννοια του όρου, μην τρομάζεις.) Κι αν η μοίρα σε δέσει… χιαστί με το ταίρι της ζωής σου, αυτή η σχέση πολύ δύσκολα θα σπάσει.

Στο μεταξύ, εκεί που δεν το περιμένεις, ο αστρικός Ποσειδώνας κάνει τα μαγικά του κι εσύ αρχίζεις να πιστεύεις όλα εκείνα που είναι σε… αντίθεση με την πραγματικότητα. Όμως μην χάσεις την ευκαιρία να ευτυχήσεις, έστω κι αν η χαρά σου θα κρατήσει όσο μια παράσταση, που σε ταξιδεύει –άντε να ‘ναι και λίγο παραπάνω αν το πάρεις πολύ ζεστά.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved