Το ζώδιό σου δείχνει, αν ρίχνεις το επίπεδο ή κρατιέσαι στο ύψος των περιστάσεων
Astrology

Το ζώδιό σου δείχνει, αν ρίχνεις το επίπεδο ή κρατιέσαι στο ύψος των περιστάσεων

Ανάλογα τις περιπτώσεις πάντα...

Ανάλογα με το ζώδιό μας και τις περιπτώσεις, μπορεί να καταφύγουμε σε μικρότητες και να ρίξουμε το επίπεδό μας ή να κρατηθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το δικό σου σε ποια κατηγορία ανήκει; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός σπάνια θα βγάλει μικροπρεπή συμπεριφορά. Τις περισσότερες φορές, όταν εκνευρίζεται με κάτι, απλά εκφράζει κατευθείαν τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν καταφεύγει σε ύπουλες ή μυστικές κινήσεις. Ωστόσο, όταν αισθάνεται αδικημένος ή παραγκωνισμένος από κάποιον, είναι πολύ πιθανόν να μην τον προσκαλέσει στο πάρτι του, παριστάνοντας έπειτα πως απλά το ξέχασε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να μπει στη διαδικασία να «απαντήσει» σε ασήμαντα πράγματα, αλλά η μικρότητα στην οποία θα υποπέσει δεν έχει σκοπό να πληγώσει τον άλλο και είναι εντελώς ακίνδυνη, σε σημείο απλά να μην μοιράζεται με τον άλλο τις... τηγανιτές του πατάτες. Αν βέβαια κάποιος τον πληγώσει βαθιά, τότε αυτή η χαριτωμένη και παιδική συμπεριφορά ίσως μετατραπεί σε κάτι βαθιά αρνητικό που επηρεάζει άμεσα και τη σχέση του με το άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved