Κι όμως! Ο Ωροσκόπος σου δίνει πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου
Astrology

Κι όμως! Ο Ωροσκόπος σου δίνει πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή σου

 Σύμφωνα με μια θεωρία, μπορούμε να μάθουμε το πριν μας από το τώρα

Ο 1ος οίκος που ξεκινά από τον Ωροσκόπο περιγράφει τον εαυτό μας, την προσωπικότητά μας και πώς φαινόμαστε στους άλλους. Από την άλλη, ο 12ος οίκος αναφέρεται στον εσωτερικό μας κόσμο, τα κρυμμένα μυστικά και στο παρελθόν. Από αυτόν, ενδεχομένως να μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες για την προηγούμενη ζωή μας, ακόμα και για το πώς ήμασταν ή τι κάναμε. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια θεωρία, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται ο 12ος οίκος μας και ο Ωροσκόπος μας μαθαίνουμε το πριν μας από το τώρα. Ας δούμε τι μας λέει:

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Κριό: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στους Ιχθύς και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Έτσι, στην προηγούμενη ζωή σου, ήσουν κάπως αλλόκοτος/η, ευεπηρέαστος/η, δοτικός/η, με έντονη διαίσθηση και πιθανότατα καλλιτεχνική φύση. Άρα τώρα είσαι ένα ελεύθερο και αυτόνομο άτομο που δεν υπηρετείς, ούτε επηρεάζεσαι από κανέναν.

Μπορεί να ήσουν: συγγραφέας, πνευματικός, κληρικός, θεραπευτής, ζωγράφος ή ακόμα και κρατούμενος ή έγκλειστος σε ένα ίδρυμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις Ωροσκόπο Ταύρο: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Κριό και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Ήσουν δυνατός, πολεμιστής, μπροστάρης και πάντα τολμηρά βήματα. Έτσι τώρα, καλείσαι να βάλεις τις βάσεις και να προσφέρεις στον εαυτό σου την υλική εξασφάλιση, τις πολυτέλειες και τις απολαύσεις της ζωής.

Μπορεί να ήσουν: πολεμιστής, μισθοφόρος, ιδιώτης, αθλητής ή πρωτοπόρος επιχειρηματίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχεις Ωροσκόπο στους Διδύμους: σημαίνει ότι ο 12ος οίκος σου είναι στον Ταύρο και το παρελθόν σου σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζώδιο. Πιθανόν να είχες μια πλούσια ζωή, τόσο σε χρήματα όσο και σε ερωτικές απολαύσεις. Τώρα είσαι ορθολογικός/η, δε σε ενδιαφέρουν τα πλούτη, αλλά οι εμπειρίες, γι’ αυτό θέλεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα και μέσα από την κίνηση και τη γνώση να ανανεώνεσαι συνεχώς.

Μπορεί ήσουν: κτηματομεσίτης, γαιοκτήμονας, εισοδηματίας ή τραγουδιστής με μάλλον έκκλητο βίο.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved